Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Acaba Allahtan mı yoksa kuldan mı korkuyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 97969" data-attributes="member: 6530"><p>Artık toplumuz öyle bir hale geldi ki! maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor!</p><p>Yeni tanıdığım abla diyor ki bana;</p><p>İş yerinde namaz kılıyorum, kuran okuyorum ama diken üstünde!</p><p>Müşteri gelince kuranın üstünü yanlış anlamasın diye beyaz bir bezle örtüyorum diyor! </p><p>Neden bunu ihtiyaç hissediyor, biliyor musunuz?</p><p></p><p>Hep bizim zihniyeti bozuk, kalbi katılaşmış insanlarımızın ön yargılı yaklaşımıyla düşünmesini önlemek için..</p><p></p><p>Benim kuran okuduğumu, namaz kıldığımı görürler de;</p><p> "bak işine dini alet ediyor", "insanlara dini anlamda iyi gözükmeye çalışıyor" vs. demesinler diye...</p><p></p><p>Peki biz bu durumlara niye geldik?</p><p>Bu şekilde ön yargılı düşünen, fıtratı, özü bozuk zihniyetli insanlar yüzünden!</p><p></p><p>Allah sonumuzu hayr etsin, kimisi gösteriş için yapıyor, kimi de köşe bucak saklanarak ibadetini yapmaya çalışıyor..</p><p></p><p><strong>O gösteriş meraklıları yüzünden, asıl niyeti halis olanlar da yanıyor maalesef, kurunun yanında yaş da yanıyor!</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 97969, member: 6530"] Artık toplumuz öyle bir hale geldi ki! maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor! Yeni tanıdığım abla diyor ki bana; İş yerinde namaz kılıyorum, kuran okuyorum ama diken üstünde! Müşteri gelince kuranın üstünü yanlış anlamasın diye beyaz bir bezle örtüyorum diyor! Neden bunu ihtiyaç hissediyor, biliyor musunuz? Hep bizim zihniyeti bozuk, kalbi katılaşmış insanlarımızın ön yargılı yaklaşımıyla düşünmesini önlemek için.. Benim kuran okuduğumu, namaz kıldığımı görürler de; "bak işine dini alet ediyor", "insanlara dini anlamda iyi gözükmeye çalışıyor" vs. demesinler diye... Peki biz bu durumlara niye geldik? Bu şekilde ön yargılı düşünen, fıtratı, özü bozuk zihniyetli insanlar yüzünden! Allah sonumuzu hayr etsin, kimisi gösteriş için yapıyor, kimi de köşe bucak saklanarak ibadetini yapmaya çalışıyor.. [B]O gösteriş meraklıları yüzünden, asıl niyeti halis olanlar da yanıyor maalesef, kurunun yanında yaş da yanıyor![/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Acaba Allahtan mı yoksa kuldan mı korkuyoruz
Alt