Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Ağır obsesyonum var, yardım edin.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tosyam" data-source="post: 69591" data-attributes="member: 4849"><p><strong>Takıntılar</strong></p><p></p><p>S.a kardeşim. Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Takıntılarla mücadele etmek kolay değil. Uzun süre ister.Kafana takma derler ama hastalık o olduğunu akledemezler. Takıntı geldiği zaman pozisyonunu ve ortamı değiştir. Bir hekime müracaat etmelisin. Vereceği ilaçları düzgün kullanmalısın. İlk ay biraz ilaçların vücut alışana kadar olumsuz etkisi olur, sabret. Kendine meşgale bul. Korkma ne eşine ne de çocuğuna zarar verirsin. Bana tavsiye edilenleri sana yazmaya çalışacağım. 1- günde yüz defa estağfirullah 2- yüz defa velahavle velaguvvete illabillahil aliyyilazıym oku. Eğer yapabilirsen hacet namazı kıl, fakat geceleri. 2 rekat ve şöyle dua et. Allahım bu canı sen verdin bu halide sen verdin bu hali benden al de. Derdini rasgele kimseye anlatma helede işyerinde. İnsanların faydası yok. Aksine zararları var. Bunu anlarsın. Anlattığın insanlar seni o zayıf tarafından vurur ve vuruyorlarda. İnşallah şifa bulursun, buluruz.</p><p></p><p>Birde cin suresi ve mü'minun suresi son ayetlerini oku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tosyam, post: 69591, member: 4849"] [b]Takıntılar[/b] S.a kardeşim. Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Takıntılarla mücadele etmek kolay değil. Uzun süre ister.Kafana takma derler ama hastalık o olduğunu akledemezler. Takıntı geldiği zaman pozisyonunu ve ortamı değiştir. Bir hekime müracaat etmelisin. Vereceği ilaçları düzgün kullanmalısın. İlk ay biraz ilaçların vücut alışana kadar olumsuz etkisi olur, sabret. Kendine meşgale bul. Korkma ne eşine ne de çocuğuna zarar verirsin. Bana tavsiye edilenleri sana yazmaya çalışacağım. 1- günde yüz defa estağfirullah 2- yüz defa velahavle velaguvvete illabillahil aliyyilazıym oku. Eğer yapabilirsen hacet namazı kıl, fakat geceleri. 2 rekat ve şöyle dua et. Allahım bu canı sen verdin bu halide sen verdin bu hali benden al de. Derdini rasgele kimseye anlatma helede işyerinde. İnsanların faydası yok. Aksine zararları var. Bunu anlarsın. Anlattığın insanlar seni o zayıf tarafından vurur ve vuruyorlarda. İnşallah şifa bulursun, buluruz. Birde cin suresi ve mü'minun suresi son ayetlerini oku. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Ağır obsesyonum var, yardım edin.
Alt