Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Ah Şu Kadın Sürücüler...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 37174" data-attributes="member: 1049"><p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Dün sabah otobanda arabamla işe gidiyordum ki, sağ tarafımda..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">yepyeni arabasıyla 120 kilometre hızla giden bir kadın gördüm...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Kadın dikiz aynasına bakarak rimel sürüyordu...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Birkaç saniye sonra tekrar baktığımda hâlâ makyajına devam ediyordu</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">ve arabası yarı yarıya benim şeridime girmişti...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Ben bir erkek olduğum halde korkudan elektrikli tıraş makinemi elimden düşürdüm</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">ve öbür elimdeki salamlı sandviçime çarptı...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Ortalığı toparlamaya ve dizlerimle yönettiğim direksiyonu düzeltmeye çalışırken..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">cep telefonunun kulaklığı kulağımdan çıkıp dizlerimin arasındaki kahve fincanına düştü..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">kahve üstüme döküldü ve belden aşağı kısmım yandı. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Acıyla bağırınca ağzımdaki sigara düştü ve gömleğimi yaktı. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Bu arada çok önemli bir konuşmam da yarıda kesilmiş oldu...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">"Kadınlar trafiğe çıkmasın..."</span></p> <p style="margin-left: 20px">çook kommiik</p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 37174, member: 1049"] [INDENT] [COLOR=black]Dün sabah otobanda arabamla işe gidiyordum ki, sağ tarafımda.. yepyeni arabasıyla 120 kilometre hızla giden bir kadın gördüm... Kadın dikiz aynasına bakarak rimel sürüyordu... Birkaç saniye sonra tekrar baktığımda hâlâ makyajına devam ediyordu ve arabası yarı yarıya benim şeridime girmişti... Ben bir erkek olduğum halde korkudan elektrikli tıraş makinemi elimden düşürdüm ve öbür elimdeki salamlı sandviçime çarptı... Ortalığı toparlamaya ve dizlerimle yönettiğim direksiyonu düzeltmeye çalışırken.. cep telefonunun kulaklığı kulağımdan çıkıp dizlerimin arasındaki kahve fincanına düştü.. kahve üstüme döküldü ve belden aşağı kısmım yandı. Acıyla bağırınca ağzımdaki sigara düştü ve gömleğimi yaktı. Bu arada çok önemli bir konuşmam da yarıda kesilmiş oldu... "Kadınlar trafiğe çıkmasın..."[/COLOR] çook kommiik [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Ah Şu Kadın Sürücüler...
Alt