Ben 8 yıl boyunca birini sevdim, evlendik daha ilk günden çok kötü şeyler yaşadım eşimin ailesi ilk başta beni istiyordu ta ki evlenene kadar. Oğullarını benle paylaşamıyorlardı gecenin bir yarısı arayıp onu eve çagırıyorlardı. Eşim beni el öpmek için babamın evine yolladı, geri döndüğümde eşim benimle konuşmuyordu. Babamın evindeyken onu doldurmuşlardı. Düğüne eşimin yurt dışından halasının kızları da gelmişti artık ne olduysa bunlar konuşmaya başlamış. ben msj yakladım, kadın evli şimdi ben babamın evindeyim onlar hala görüşüyor. 1. görümcem 2. o kadın ve eşim benim yuvamı yıktılar şuan bir köyde öğretmenlik yapıyorum kafam dağılıyor ama içim yanıyor neden bu kadar günahıma girdiler neden beni yüz üstü bıraktı, toplasanız iki ay evli kalmadım evliliğimin bir yılı bitti boşanma davasında bu yaptıkları yetmezmiş gibi bir sürü iftira atmış. Hem yarı yolda bırakıldım, hem aldatıldım, hemde iftiraya uğradım
hiç beddua etmedim sadece rabbime bıraktım ama ben acı çekerken onlar çok mutlu sizde ahım tutar mı efendim.