Ahım tutar mı?

Allahaşkı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben 8 yıl boyunca birini sevdim, evlendik daha ilk günden çok kötü şeyler yaşadım eşimin ailesi ilk başta beni istiyordu ta ki evlenene kadar. Oğullarını benle paylaşamıyorlardı gecenin bir yarısı arayıp onu eve çagırıyorlardı. Eşim beni el öpmek için babamın evine yolladı, geri döndüğümde eşim benimle konuşmuyordu. Babamın evindeyken onu doldurmuşlardı. Düğüne eşimin yurt dışından halasının kızları da gelmişti artık ne olduysa bunlar konuşmaya başlamış. ben msj yakladım, kadın evli şimdi ben babamın evindeyim onlar hala görüşüyor. 1. görümcem 2. o kadın ve eşim benim yuvamı yıktılar şuan bir köyde öğretmenlik yapıyorum kafam dağılıyor ama içim yanıyor neden bu kadar günahıma girdiler neden beni yüz üstü bıraktı, toplasanız iki ay evli kalmadım evliliğimin bir yılı bitti boşanma davasında bu yaptıkları yetmezmiş gibi bir sürü iftira atmış. Hem yarı yolda bırakıldım, hem aldatıldım, hemde iftiraya uğradım :(hiç beddua etmedim sadece rabbime bıraktım ama ben acı çekerken onlar çok mutlu sizde ahım tutar mı efendim.

Esss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim. Yaşadıkların çok acımasızca. Yüreğinde can kırıkları biriktirmişsin. Her bir yaşadığın hayalkırıklığı neden diyorsun. Onca yıldan sonra bunu mu hakettim, ben ona ne yaptım ki diyorsun. Yüreğin titriyor... Mecazen değil, elin ayağın titremesi gibi!!! Yüreğin yangın yeri ve bu yangını söndürecek tek kudret, güç sahibi, herşeyin yaratıcısı Yüce Allah... Sen Allah'a sığındıkca rahatlıcaksın. Buda bir imtihan kardeşim, bu da bir sınav... Bu da geçer. Neler geçmiyor ki! Peygamber efendimiz (s.a.v.) canı yanan sabretsin, canı yakan da canının yanacağı günü bekledim buyuruyor. Sabır kardeşim... Onlar şimdilik gülsünler bırak. Sen yüreğini Allah sevgisiyle doldur, ibadetlerini yerine getir, Rabbim sana güzel kapılar açacaktır inşallah. Unutma ki yaşadığımız her an bir imtihandayız. Dünyaya boş bir gaye için gelmedik. İçinde kin biriktirme kardeşim sana zarar verir. Rabbim sana öyle güzellikler nasip etsin ki sevinçten şükür secdelerine kapanırsın inşallah.

elensar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunu bilemezsiniz Hz.Allah hesabı nerede ne zaman alır bilemezsiniz lakin muhakkak alır Allah'a inanan buna da inanmak zorunda yeter ki alacaklı olan siz olun ....

Esss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kardeşim boşanma gerçekleşti mi.

Allahaşkı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum sağolun kardeşlerim evet bu benim imtihanım bu olay beni Allaha daha çok yaklaştırdı eskiden beri kitabını okur, namazımı kılardım ama şimdi daha cok bağlandım, örtündüm bu sayfayı dün tesadüfen buldum iyiki bulmuşum canım çok yanıyor ama geçecek biliyorum sadece onlar benim hayatımı mahfetti şuan yeniden doğmuş gibi baştan başlıyorum, işin kötü tarafı onca yapılan haksızlığa karşı hala eşimi özlüyorum ve yuvam yıkılsın istemiyorum o kadın gözünü kör etmiş, kadının iki çocuğu da var Allahtan korkmuyorlar ki. Allah sizden razı olsun derdimi size dökmek istedim, aileme dökemiyorum çünkü çok üzülüyorlar beni mutsuz görünce :( Allaha şükür herşeye rağmen.

Esss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ah kardeşim ne kadar iyi anlıyorum seni. Rabbim yüreğine inşirah versin. Kardeşim madem seviyorsun ah etme. Bakara suresini bol bol oku dinle huzur veriyor. Yapılan haksızlığa rağmen dik durmalı insan çünkü Rabbimizin gücü herşeye yeter ve elbet bize kıştan sonra bahar gelecektir. Sabır kardeşim. Ne demişler önce kahır sonra ikram. Rabbim inanmayan kullarına bile bu dünyada rızk veriyor öyle merhamet şefkatli ki Cenabı Hakk sen yalnız ondan dile, ondan bekle. Tevekkül kardeşim. Rabbim yüreğine ferahlık, eşine akıl, fikir, Allah korkusu versin. Hz Ali (r.a) "ya Rabbi gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı da gönlüme razı eyle" diye dua edermiş... Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eder inşallah. Hakkımızda hayırlı olana da sabırla karşılayıp, razı gelmeyi nasip etsin.

Üst Alt