Ahiret iyi ki var

Kasım K.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamın aleyküm rahmetullahi ve berekathu,

Ne zamandır bakma fırsatım olmamıştı şu Fransız dergisinin hakaretlerine, bugün vakit bulup baktım cidden çok üzüntü verici, saygısızca. (Kullanılabilecek daha kötü kelimeler var ama). O terbiyesizleri gördükten sonra "Allah'ım ahiret iyi ki var, cennet cehennem iyi ki var hesap kitap iyi ki var" dedim. Said Nursi hazretlerinin şu iki sözü hatırıma geldi;

-Cennet lüzumsuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil.

- Zalim izzetinde, mazlûm zilletinde kalıp, buradan göçüp gidiyorlar. Demek, bir mahkeme-i kübraya bırakılıyorlar.

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

Selam ve dua ile..

nurderun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam
Batıl püskürdüğü ateşe kendisi düşecektir
Hakiki ve daimi zafer Hak olan zafer Allah'ındır(İslamındır)
Hak sevdalılarının yürütmeye yargıya akademiye ve devletin her kadrosuna yığınlarla sızması esastır artık
Hele ki bu saatten sonra..
İslamın saadeti ve zaferi için her an ve saniye dua edelim.
Bizim kılıcımız Kuran ve dua..
''Gün doğmuş gün batmış EBED bizimdir.''

vertyucek

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamın aleyküm rahmetullahi ve berekathu,

Ne zamandır bakma fırsatım olmamıştı şu Fransız dergisinin hakaretlerine, bugün vakit bulup baktım cidden çok üzüntü verici, saygısızca. (Kullanılabilecek daha kötü kelimeler var ama). O terbiyesizleri gördükten sonra "Allah'ım ahiret iyi ki var, cennet cehennem iyi ki var hesap kitap iyi ki var" dedim. Said Nursi hazretlerinin şu iki sözü hatırıma geldi;

-Cennet lüzumsuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil.

- Zalim izzetinde, mazlûm zilletinde kalıp, buradan göçüp gidiyorlar. Demek, bir mahkeme-i kübraya bırakılıyorlar.

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

Selam ve dua ile..
Değerli kardeşim onlarında istediği bakmanız zaten.bakmasanız maksadlarına ulaşamayacaklar. bakınız CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH HAZRETİ KUR'ANDA çok dehşetli bir ayet ile alay edenlerin yanlarına yaklaşma-mamızı emrediyor:

Este'izü Billah
O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kafirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kafirleri cehennemde bir araya getirecektir.
Nisâ SURE-İ CELİLESİ/ 140.AYETİ KERİME (Dİyanet Vakfı Meali - kuranmeali .com

Üst Alt