Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Aldatilan kadın ve Erkek ne yapmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kayıtsız Üye" data-source="post: 104711"><p>Benim de karım sırf salakca bir meraki yüzünden eski sevgilisini arayip ne ediyor ne yapiyor evlendi mi merakindan dolayi adama ulasip tlfda bir sure konuştu. Konuşmalarında benden ne kadar nefret ettigini öğrendim. (Bu arada henuz farkinda değilim)</p><p>Sonra 3-4 gun gecti ve muhabbetleri farkli yonlere kaymaya basladi. Hakkimda surekli kötü seyler konusup eski sevgilisine canim aşkım demeler başladı. 2 hafta icinde bana kina gecesine gidecem arkadasimin diyerekten adamin yanina gitti. Birlikte ortalama 6 saat gecirdiler adamim evinde. Sonra gece geç saat eve geldi. Ertesi gun boynundaki morlugu gostererek banyoda kese yaptim morarmis diyerek beni inandırdı.</p><p>Daha sonra benim tlf.dan ben uyurken (tatil gununde) adamla 1 saat daha konuştu. Ertesi gun ise gittigimde biri beni durttu ve tlfumu kontrol edesim geldi. Gizli numaradan birini aramisim. Dedim acaba bu kim. Ses kayitlarini dinledigimde beynimden vuruldum.</p><p>Daha sonra sırdaş arkimi arayarak dedim mahvoldum. Cocuk hemen yanima geldi ve kaydi dinledi biraz sonra kapattirdi. Dedi is bitmiş. </p><p>Sonra sakin bir tavirla o gece kendi tlfundaki kayitlari cikardim yaklasik 20 gun icinde 250 tlf kaydi mevcuttu. Dinledim. Birkacgun sonra adamdan ayrildi cunku ben ne kadarda belli etmemeye calissam ogrendigim korkusuyla adamla ilisigi kesti. Sonraki kayitlarini da dinledim hic pismanlik görmedim. </p><p>Bu sure icinde bana insanlar hata yapar. Yok beni bosayacak misin vs. Gibi sorular sormaya basladi. En son kendimi emniyete alip. Kendisine anlasmali bosanma protokolu cikardim verdim eline. Imzala dedim. Bu olay bilinmeyecek sen de şartlarımı kabul edeceksin.</p><p>Karsi cikti bosanmam dedi ilk. Tabi şoka girdi. Sonra pisman oldugunu ve cocugumuzu öne sürdü. </p><p>Hic hoslanmadigim arkadaslara sahipti ne dediysem vazgeciremedim arkadaslarindan. Sonra birini aradi ve eve cagirdik. Dedim al gotur bu kadini. Arki bana ne dese? </p><p>Abi yeni bi sayfa açın. Hem 5 yilda bir hata yapmis ne varki?</p><p>Bu isin namus oldugunun farkinda degillerdi. </p><p>Rahat battı. </p><p>Çocuğumun hayatini mahvetti. </p><p>Benim hayallerim söndü.</p><p>Ben bir erkek olarak ona bu gibi seyler yapmadim. Surekli nasihat ederdim. Hatta bu olaydan 2 ay once TV de birseyden etkilenerek eski sevgiliden dost olmaz atasözünü anlattim. Neden aranmayacagini.</p><p>Bana ne kadar pismanim dese de ark.i ile tlf gorusmelerini de bir sure dinledim ve hic pismanlik olmadığını gördüm. Onun icin yirttiklari protokolu tekrar yazdim ve imzalatacam. Bu olaydan 02.07.2018 tarihinde haberim oldu.</p><p>Bilin ki dunyada esini aldatanlar sadece erkekler degil. Kadinlar da bu isi yapiyor.</p><p>Tek diyecegim namus bu. Kadinlarin namusudur bu. Erkeklerin namusu da kadinlari kizlari bacilaridir.</p><p>Lanet olsun ne diyim. Insallah sinavimda basarili olmusumdur. Allahim karsima helal süt emmiş birini cikarsin insallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kayıtsız Üye, post: 104711"] Benim de karım sırf salakca bir meraki yüzünden eski sevgilisini arayip ne ediyor ne yapiyor evlendi mi merakindan dolayi adama ulasip tlfda bir sure konuştu. Konuşmalarında benden ne kadar nefret ettigini öğrendim. (Bu arada henuz farkinda değilim) Sonra 3-4 gun gecti ve muhabbetleri farkli yonlere kaymaya basladi. Hakkimda surekli kötü seyler konusup eski sevgilisine canim aşkım demeler başladı. 2 hafta icinde bana kina gecesine gidecem arkadasimin diyerekten adamin yanina gitti. Birlikte ortalama 6 saat gecirdiler adamim evinde. Sonra gece geç saat eve geldi. Ertesi gun boynundaki morlugu gostererek banyoda kese yaptim morarmis diyerek beni inandırdı. Daha sonra benim tlf.dan ben uyurken (tatil gununde) adamla 1 saat daha konuştu. Ertesi gun ise gittigimde biri beni durttu ve tlfumu kontrol edesim geldi. Gizli numaradan birini aramisim. Dedim acaba bu kim. Ses kayitlarini dinledigimde beynimden vuruldum. Daha sonra sırdaş arkimi arayarak dedim mahvoldum. Cocuk hemen yanima geldi ve kaydi dinledi biraz sonra kapattirdi. Dedi is bitmiş. Sonra sakin bir tavirla o gece kendi tlfundaki kayitlari cikardim yaklasik 20 gun icinde 250 tlf kaydi mevcuttu. Dinledim. Birkacgun sonra adamdan ayrildi cunku ben ne kadarda belli etmemeye calissam ogrendigim korkusuyla adamla ilisigi kesti. Sonraki kayitlarini da dinledim hic pismanlik görmedim. Bu sure icinde bana insanlar hata yapar. Yok beni bosayacak misin vs. Gibi sorular sormaya basladi. En son kendimi emniyete alip. Kendisine anlasmali bosanma protokolu cikardim verdim eline. Imzala dedim. Bu olay bilinmeyecek sen de şartlarımı kabul edeceksin. Karsi cikti bosanmam dedi ilk. Tabi şoka girdi. Sonra pisman oldugunu ve cocugumuzu öne sürdü. Hic hoslanmadigim arkadaslara sahipti ne dediysem vazgeciremedim arkadaslarindan. Sonra birini aradi ve eve cagirdik. Dedim al gotur bu kadini. Arki bana ne dese? Abi yeni bi sayfa açın. Hem 5 yilda bir hata yapmis ne varki? Bu isin namus oldugunun farkinda degillerdi. Rahat battı. Çocuğumun hayatini mahvetti. Benim hayallerim söndü. Ben bir erkek olarak ona bu gibi seyler yapmadim. Surekli nasihat ederdim. Hatta bu olaydan 2 ay once TV de birseyden etkilenerek eski sevgiliden dost olmaz atasözünü anlattim. Neden aranmayacagini. Bana ne kadar pismanim dese de ark.i ile tlf gorusmelerini de bir sure dinledim ve hic pismanlik olmadığını gördüm. Onun icin yirttiklari protokolu tekrar yazdim ve imzalatacam. Bu olaydan 02.07.2018 tarihinde haberim oldu. Bilin ki dunyada esini aldatanlar sadece erkekler degil. Kadinlar da bu isi yapiyor. Tek diyecegim namus bu. Kadinlarin namusudur bu. Erkeklerin namusu da kadinlari kizlari bacilaridir. Lanet olsun ne diyim. Insallah sinavimda basarili olmusumdur. Allahim karsima helal süt emmiş birini cikarsin insallah. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Aldatilan kadın ve Erkek ne yapmalı?
Alt