Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Aldatilan kadın ve Erkek ne yapmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 34460" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Soru: "Merhaba..soze nerden basliyacagimi bilemiyorum..</span></p><p><span style="color: black">benim düştüğüm yanlışlara hiç kimsenin düşmesini istemem kaldi ki allahın huzuruna böyle iğrenç bi vaziyette çıkmak deli olmamak elde değil..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">niye yaptimki bunu..aklim almiyor O an kendimde degildim sanki...</span></p><p><span style="color: black">kendimi tanıyamıyorum ve işin kötüsü ne biliyomusun kimsenin hakkımda kötü düşünmemesi sen gerçekten çok iyi bi insansın demesi beni kahrediyor?</span></p><p><span style="color: black">oysa ben igrenc nefsine yenilmis bir zavalliyim..kendimden utaniyorum...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">herkesin gözünde bi ayrıydım iyi bir insandim.. ama ben biliyorum vicdanim hic susmuyor ben ne yaptim?</span></p><p><span style="color: black">Niye yaptim?ihtiyacim mi vardi?evimde helalim esim mi yoktu?</span></p><p><span style="color: black">Allah beni bildigi gibbi yapsin..cook igrenc hissediyorum kendimi...</span></p><p><span style="color: black">kendi gözümde toprağa bile layık değilim üstelik evliyim ne yaptıysam şeytandan kurtulamadım beni bırakmıyor uğraştıkça uğraşıyor ömür boyu yemeden içmeden ibadet etsem bile bu günahı kapatamam..</span></p><p><span style="color: black">yarin Allahin huzuruna bu utanc ile nasil cikacagim.. ama cikmak zorundayim baska carem mi var,..</span></p><p><span style="color: black">cehenneme girmek değil korkum rızasız ve kul hakkıyla gitmek ..</span></p><p><span style="color: black">cocugumun babasini aldattim...evladimi aldatim en kotusu Rabbimi aldatim.. sehvetime yenildim..</span></p><p><span style="color: black">ben RABBİİM i çok seviyorum ..ama O beni sevmiyordur artik ben kendi kendimi bile sevmezkenallah beni nasil sevsin?</span></p><p><span style="color: black">şeytanın oyuncağıyım artık duam ne kadar makbul bilmem ama ben yaptigimdan pismanim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">ve bu vicdan azabinan nefes alamiyorum..bazen canimi kiymayi dusunuyorum..</span></p><p><span style="color: black">lutfen bir yol goster bana.. cook buyuk gunah yaptim bundan kurtulmamin yolu var mi ?ne olur yardim et bana...</span></p><p><span style="color: black">E...."</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">deep Not; esini aldatan bir hanimin feryadinin mektubu</span>...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 34460, member: 1049"] [COLOR=black]Soru: "Merhaba..soze nerden basliyacagimi bilemiyorum.. benim düştüğüm yanlışlara hiç kimsenin düşmesini istemem kaldi ki allahın huzuruna böyle iğrenç bi vaziyette çıkmak deli olmamak elde değil.. niye yaptimki bunu..aklim almiyor O an kendimde degildim sanki... kendimi tanıyamıyorum ve işin kötüsü ne biliyomusun kimsenin hakkımda kötü düşünmemesi sen gerçekten çok iyi bi insansın demesi beni kahrediyor? oysa ben igrenc nefsine yenilmis bir zavalliyim..kendimden utaniyorum... herkesin gözünde bi ayrıydım iyi bir insandim.. ama ben biliyorum vicdanim hic susmuyor ben ne yaptim? Niye yaptim?ihtiyacim mi vardi?evimde helalim esim mi yoktu? Allah beni bildigi gibbi yapsin..cook igrenc hissediyorum kendimi... kendi gözümde toprağa bile layık değilim üstelik evliyim ne yaptıysam şeytandan kurtulamadım beni bırakmıyor uğraştıkça uğraşıyor ömür boyu yemeden içmeden ibadet etsem bile bu günahı kapatamam.. yarin Allahin huzuruna bu utanc ile nasil cikacagim.. ama cikmak zorundayim baska carem mi var,.. cehenneme girmek değil korkum rızasız ve kul hakkıyla gitmek .. cocugumun babasini aldattim...evladimi aldatim en kotusu Rabbimi aldatim.. sehvetime yenildim.. ben RABBİİM i çok seviyorum ..ama O beni sevmiyordur artik ben kendi kendimi bile sevmezkenallah beni nasil sevsin? şeytanın oyuncağıyım artık duam ne kadar makbul bilmem ama ben yaptigimdan pismanim.. ve bu vicdan azabinan nefes alamiyorum..bazen canimi kiymayi dusunuyorum.. lutfen bir yol goster bana.. cook buyuk gunah yaptim bundan kurtulmamin yolu var mi ?ne olur yardim et bana... E...." deep Not; esini aldatan bir hanimin feryadinin mektubu[/COLOR]... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Aldatilan kadın ve Erkek ne yapmalı?
Alt