• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ALLAH bana kapilarini acti

afa05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum hocam ben bu gece yatmadan once sanirim saat 2 civari icimden dua etmek geldi seher vakti edilen dua kabul olur diye her namaz sonrasi ettigim duayi ettim (namaza baslayali 2 ay oldu) ve yattim yatarkende uykum gelene kadar bildigim butun sureleri dualari okudum ve uyudum ruyamda bi arkadaşı gordum bu arkadaşla ruyada bi oda icinde biraz tartışiyoruz ve ben bu arkadaşı itiyorum felan derken arkadaş yan odaya kaciyo bende elbise dolabimi toparliyorum derken bu arkadaş tekrar gelip kapinin ordan bana anan diye laf söyleyip yan odaya kaciyo ve ben anama edilen lafa çok sinirlenirim ruyamdada çok sinirleniyorum ve onu öldürmek niyetiyle yan odaya gidiyorum yan odada 3 arkadaşım var dovecegim cocugu yataga yatirmislar bi elinden bi arkadaş tutmus diger elindende bi arkadaş tutmus ben bunu öldürecekken diger arkadaşımda yapma fatih ALLAH sana kapilarini acti seni evine davet etti oda seni kiskaniyo dedi ve ben birden uyandim ter içinde acaba bu ruyanin yorumu ne olabilir simdiden çok Tesekkur ederim Hayırli gûnler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz Kardesim..
La havle vela kuvvete ilah billah...
Hayirdir insallah..
Ne guzel bu genc yasinizda namaza baslamissiniz..
cunku Namaz insani her kotulukten korur..
Birde kalbi yumsayip,Sabri Cemili ogrenirse Rabbim Fettah ismi ile onun icin butun HAYIR kapilrini acar seklinde ruyaniz yorumlanir...

Rahmet kapılarını bütün kulları için Allahu alem kendisine açılan hiç bir eli boş çevirmez. Alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan ve rahmet nebisi
Muhammed Mustafa ( S.A.V ) bol bol ellerini Allaha açar yakarışta bulunurdu.
duanın yeri ve önemi çok büyüktür. Yeterki istemeyi bilelim. Allahu alem Rahmet kapılarını hep açık tutar. Allaha uzanan ve dudaklarda dökülen
bütün duaların kalplerdeki samimiyetle istenmesi durumunda kesinlikle karşılık bulur.

Darlıkta ve bollukta hayatından her evresinde yakarışı unutmamak gerekmektedir.

“Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud)

“Allah’ım, Senden hidayet ve doğruluk isterim.” (Müslim)

“Allah’ım, Senden hidayet, takva, iffet ve zenginlik isterim.” (Müslim)

“Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.”

“Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım, kalbimi dininin üzerinde sabit kıl.” (Tirmizî

“Allah’ım, günahlarımı bağışla, bana merhamet et, hidayet et, bana afiyet ver, rızk ver.” (Müslim)

“Ey Hay ve Kayyum olan! Sadece Senden yardım isterim; Hayatımı düzelt, gözümü açıp kapayıncaya kadar bile beni nefsimle baş başa bırakma.” (Hakim)

“Allah’ım, Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve beni Senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah’ım, Senin sevgini bana nefsimden,
ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle.”

“Allah’ım, hatamı ve cahilliğimi, işimde aşırılığımı ve benden iyi bildiğin şeylerimi bağışla. Allah’ım, ciddimi ve şakamı bağışla, hataen ve kasten yaptıklarımı bağışla.
Bütün bunlar bende vardır. Allah’ım, yapıp ileriye gönderdiğim ve yapmayıp geriye bıraktığım; açıkladığım ve gizlediğim şeylerimi ve benden daha iyi bildiğin şeylerimi bağışla.
İleriye süren ve geriye bırakan Sensin. Sen her şeye kadirsin.” (Buharî-Müslim)

iste boyle kardesim "ALLAH bana kapilarini acti " manasi bu dualarinizin kabuluna yorumlanir..
çabuk sinirleniyor öfkenize hakim olamıyorsanız Öfke ruhsal ve bedensel olarak insana zarar verir. ...
Öfkelendiği zaman kavga anında haklı olsun olmasın kendini kontrol edip ... Allah cc. Esma ul husnalarindan zikr edin!!ASLINDA ALLAH 'ın bütün isimleri
insana huzur veriyor ama siz ALLAH 'ım EL- HALÎM isminle beni de etrafındakileri dağıtan kaba katı biri değil tatlı bir su gibi etrafında toplanılan yumuşak biri kıl
ve öfkesini yenenlerden eyle...diye cokca Dua edin...
Hayirli gunler..

afa05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam teşekkür ederim cümleten hayırlı akşamlar

Üst Alt