İyi günler, Olaylara hikmet gözü ile bakıp, her hadiseden ibret almayı bilmeniz ne güzel...
iki gün önce iş yerinde bir müslüman kardeşimiz, başka bir arkadaş için Genel Müdürümüze telefonda O insan sorumsuz, çok hata yapıyor,
uyuşturucu kullandığını biliyormusun diyerek! ispiyonculuk yapıyordu...
neyse telefoni kapatıktan sonra ben O insana uyarı şeklinde kızdım ! O ispiyonladığın insanın 3 tane çocuğu var!
O çocukların ekmek parası ile oynuyorsun kendine gel kendine diye..
-O da amann sen burdaki maymunlarin da başlarına bekçi kesildin hem de O insan uyuşturucu kullanıyor yalan mi..?
-uyuşturucu kullanmıyor kendisi rahatsızlık ama çalışmak zorunda o yüzden ağrı kesici kullanıyor ..
-aman! amann Maymunlara da sahip Çık!!
-O Maymun değil ! bir insan Sahip Çıkmam da gerekmiyor O insaninda ,Senin de Sahibi var dedim..
neyse müslüman kardeşimiz dün işe yorgun , bitkin ve halsizlik geldi "Hayırdır ?" dedim
-Ya Sorma dün gece acaip rüyalar gördüm..
bütün gece sanki yasak bir şey yapmışım gibi beni bir şeyler kovalıyordu!onlar kovalıyor ben kaçıyorum onlar kovalıyor ben kaçıyorum.
bir yerlere saklanmaya çalışıyorum ..kaçarken tükürüğümü Yutkunuyorum..Ya ne bicim Rüya bu...
-Ahh kardeşim Seni kovalıyan Günahın,vicdanın,yaptığın ispiyonculuk olmasin...
Allah(cc), bizi rüyalarlarimizda bile bizi uyarıyor ,kendimizi tekrar gözden geçirmeye yönlendiriyor..
Sen Allah'ın sevdiği bir kulsun ki Rabbim Seni Rüyalar ile uyariyor..Kıssadan Hisse