Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Allahım konuş benimle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 68233" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Hayatta her şeyin bir zamanı ve kendisine ozel bicilmis bir ömrü vardir..</span></p><p><span style="color: Black">Hiç ölmeyecek gibi yapıştık dünya denen aleme, hep ölenlere üzülüyoruz... Sanki biz hic ölmeyecekmisiz gibi...</span></p><p><span style="color: Black">Kör müyüz gerçekleri görmüyoruz da, vurdum duymaz halde tüketiyoruz ömür defterinin sayfalarını...</span></p><p><span style="color: Black">Etrafimizda çiçekler, agaclar ölüyor, tekrar diriliyor, ama ibret almiyoruz!!!</span></p><p><span style="color: Black">Ya ibret alirsiniz ya da ibret olursunuz... diyordu bir Hak Dostu.. </span></p><p><span style="color: Black">Saydık mı kaç günümüz var... Elimizde senet mi var ölümsüzdür diye... Kendim de dahilim bu yazıya..</span></p><p><span style="color: Black">Düştüm nefsin kuyusuna çıkarmaya iman ister...</span></p><p><span style="color: Black">Allahın cc. bizim ile konuşmasini istiyoruz.. </span></p><p><span style="color: Black">Oysa etrafımızda olup biten, </span></p><p><span style="color: Black">bizim fark edemediğimiz her sey bize Allah cc. in sifatlari ile konuşuyor..</span></p><p><span style="color: Black">ama biz halen anliyamiyoruz... </span></p><p><span style="color: Black">sonbahar + hüzün = her sey her an aslinda insana ölümü hatirlatiyor..</span></p><p><span style="color: Black">etrafimizda insanlar, hayvanlar, cocuklar çiçekleri, agaclar ölüyor, tekrar diriliyor...</span></p><p><span style="color: Black">ve bize ölüp tekrar dirilecegimizi hatirlatiyor..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sonbaharda sararan yapraklar "Çok Daha Güçlü Döneceğiz Dalların Kucağına" der gibidir. </span></p><p><span style="color: Black">Fani ömür biter..Yaprak, çiçek ve kuş dağılır, tarumar olur,</span></p><p><span style="color: Black">Mevsim boyunca kendini hissettirir veda...ve bir gun biz de ölüp, tekrar dirilecegiz..</span></p><p><span style="color: Black">ama butun mesele HAZIRMIYIZ...?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p></p><p>[YOUTUBE]FNkTNauZdbc[/YOUTUBE]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 68233, member: 1049"] [COLOR=Black]Hayatta her şeyin bir zamanı ve kendisine ozel bicilmis bir ömrü vardir.. Hiç ölmeyecek gibi yapıştık dünya denen aleme, hep ölenlere üzülüyoruz... Sanki biz hic ölmeyecekmisiz gibi... Kör müyüz gerçekleri görmüyoruz da, vurdum duymaz halde tüketiyoruz ömür defterinin sayfalarını... Etrafimizda çiçekler, agaclar ölüyor, tekrar diriliyor, ama ibret almiyoruz!!! Ya ibret alirsiniz ya da ibret olursunuz... diyordu bir Hak Dostu.. Saydık mı kaç günümüz var... Elimizde senet mi var ölümsüzdür diye... Kendim de dahilim bu yazıya.. Düştüm nefsin kuyusuna çıkarmaya iman ister... Allahın cc. bizim ile konuşmasini istiyoruz.. Oysa etrafımızda olup biten, bizim fark edemediğimiz her sey bize Allah cc. in sifatlari ile konuşuyor.. ama biz halen anliyamiyoruz... sonbahar + hüzün = her sey her an aslinda insana ölümü hatirlatiyor.. etrafimizda insanlar, hayvanlar, cocuklar çiçekleri, agaclar ölüyor, tekrar diriliyor... ve bize ölüp tekrar dirilecegimizi hatirlatiyor.. Sonbaharda sararan yapraklar "Çok Daha Güçlü Döneceğiz Dalların Kucağına" der gibidir. Fani ömür biter..Yaprak, çiçek ve kuş dağılır, tarumar olur, Mevsim boyunca kendini hissettirir veda...ve bir gun biz de ölüp, tekrar dirilecegiz.. ama butun mesele HAZIRMIYIZ...? [/COLOR] [YOUTUBE]FNkTNauZdbc[/YOUTUBE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Allahım konuş benimle
Alt