Allah'ım seni seviyorum

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım seni seviyorum dediğimde ertesi gün mutlaka kendimi hüznün, duyguların, fikirlerin, karmaşasında boğulurken sıkıntı ile buluyorum elhamdülillah, neden olumsuz görünen bir şeye elhamdülillah dedim biliyormusunuz? Fark ettim ki ;efendimiz sav gelip ''seni çok seviyorum ya resulallah ''diyen sahabeye'' o zaman sıkıntılara hazır ol'' deyişi geliyor aklıma ve hüznümü seviyorum beni yine aslıma Rabbim'e götürdüğü için o hüzün ile Rabbim kalbime dokunduğu için elhamdülillah...duaa..duaa..duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım ne kadarda haklısın. Elhamdülillah yüz kere bin kere Elhamdülillah aslında çektiğimiz sıkıntılar imtihanlarımız bazen dayanmakta zorlanıyoruz desekte bitsin artık diye dua etsekte bizi Allah'a en çok yaklaştıran haller değil mi?

Şükürler olsun her halimize Rabbimin lütufları karşısında ne kadar hamd etsem de eksiğim bu lütufların büyüklüğü karşısında hep acizim hep nankörüm. Bu yüzden böylesine bir yüceliği ve lütufları olan Rabbime hamdlerim hep eksik hep yarım gerektiği gibi hamd edemediğim için Rabbim affetsin inşallah.

Üst Alt