Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Ana baba sıkıntısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozanhan89" data-source="post: 75380"><p>Hocam babam zamanında hiç çalışmadı, hep boş beleş yaşadı milleti dolandırdı, kadına kıza gitti, sürekli yalan söylerdi evde yiycek ekmek bulamazdık. Annem hiç sesini çıkarmaz babama birşey söylesek her seferinde babamı savunurdu, tuhaf şekilde babamı savunurdu sürekli. Babam da, annem de sigarakolik yani sigara içmeden duramazlar. Yıllar geçti babam hastalığa yakalandı, doktor sigara içmiceksin dedi, annem öyle onda da türlü hastalıklar var, onada yasakladı ama ikiside hala sigara içiyolar. Annem eskisi gibi değil biraz uyandı artık babam hala aynı yalan dolan boş gezmeler artık yaşlandı hoş birşey de yapamaz ya. Annem namaza başladı ama fayda etmedi, sigara sinir stres devam ediyor. Babam tam tersi vurdumduymaz akşama kadar boş boş takılır sigara içer gelir eve yemeği yer yatar... Burda olan kime oldu biz evlatlarına oldu. Ben çalışıp eve bakıyorum, bir ay maaşımı almasam açlıktan ölürüz o derece.. Babam pişman gibi ama eski huylarına devam ederek (sigara yalan akrabalarla görüşmeme vs..) pişman olmamış gibi sanki .. Ne bileyim ne yapcağımı şaşırdım bir kız kardeşim var, o da isyan etmeye başadı ergenlik döneminde daha.. Sinirden bende sigaraya başladım, kime anlatsam biR çözüm yok, bulunmuyor. Pek kimseyle de dertleşemiyorum anayı babayı kime şikayet ediceksin? Ne yapıcağımı şaşırdım hocam.. varmı bunun çözümü benim ne yapmam lazım...yaşım 24 ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozanhan89, post: 75380"] Hocam babam zamanında hiç çalışmadı, hep boş beleş yaşadı milleti dolandırdı, kadına kıza gitti, sürekli yalan söylerdi evde yiycek ekmek bulamazdık. Annem hiç sesini çıkarmaz babama birşey söylesek her seferinde babamı savunurdu, tuhaf şekilde babamı savunurdu sürekli. Babam da, annem de sigarakolik yani sigara içmeden duramazlar. Yıllar geçti babam hastalığa yakalandı, doktor sigara içmiceksin dedi, annem öyle onda da türlü hastalıklar var, onada yasakladı ama ikiside hala sigara içiyolar. Annem eskisi gibi değil biraz uyandı artık babam hala aynı yalan dolan boş gezmeler artık yaşlandı hoş birşey de yapamaz ya. Annem namaza başladı ama fayda etmedi, sigara sinir stres devam ediyor. Babam tam tersi vurdumduymaz akşama kadar boş boş takılır sigara içer gelir eve yemeği yer yatar... Burda olan kime oldu biz evlatlarına oldu. Ben çalışıp eve bakıyorum, bir ay maaşımı almasam açlıktan ölürüz o derece.. Babam pişman gibi ama eski huylarına devam ederek (sigara yalan akrabalarla görüşmeme vs..) pişman olmamış gibi sanki .. Ne bileyim ne yapcağımı şaşırdım bir kız kardeşim var, o da isyan etmeye başadı ergenlik döneminde daha.. Sinirden bende sigaraya başladım, kime anlatsam biR çözüm yok, bulunmuyor. Pek kimseyle de dertleşemiyorum anayı babayı kime şikayet ediceksin? Ne yapıcağımı şaşırdım hocam.. varmı bunun çözümü benim ne yapmam lazım...yaşım 24 ... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Ana baba sıkıntısı
Alt