• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

anacigim bizimle hic konusmuyor

gonlumungulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a.annem yeni evine tasinali 14 ay oldu.hic kabullenemiyorum.annem gordugumuz ruyalarda bizimle hic konusmuyor.neden acaba.yoksa annem bizimle kirgin mi gitti.annemi cok ozledim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
annenizin mekani cennet olsun Rabbim gunahlarini aff ve magfiret eylesin insallah...
Rüyada ölülerin bir cogu konusmaz zaten konussa; Rüyada ölünün kendisi hakkında veya başkası hakkında verdiği haber doğrudur...
kardesim bu tip ruyalar ; ölünün,giydigi kiyafet, simasi, duygu ve icinde bulundugu ortam ile yorumlanir...
Bir kimse rüyada bir ölüyü güzel bir şekilde veya beyaz ve yeşil elbiseli olduğu halde güler yüzlü ve sevinçli olarak görse,
o ölünün görüldüğü gibi ahirette nimetler içinde bulunduğuna yorumlanır.
Eğer ölünün saç ve sakalının tozlu ve dökük, elbiselerinin de çürümüş olduğunu veya ağladığını ve yüzünü buruşturmuş olduğunu görse,
o ölünün durumunun kötü olduğuna, kabirleri ziyaret etmeye ve devamlı olarak hayırla dua etmeye,
bazen de bu rüya misafirlerini ağırlamasına ve fakirleri ziyaret etmeye yorumlanır...

"gordugumuz ruyalarda bizimle hic konusmuyor.neden acaba.yoksa annem bizimle kirgin mi gitti mi"
Bunu da en iyisini sizler kendi vicdaninizda bilirsiniz...
Rah.annenizi HAYIR dualarinizda, ozellikle namaz sonrasi yaptiginiz dualarda UNUTMAYIN kardesim...
Hayirli gunler...

gonlumungulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bize demislerdi.konusmazsa iyi ruyadir diye. Konusursa kotudur diye ilk sizden duydum. Konusursa dogru soyluyordur diye. Hemen ablamgile diyecegim boyle dediginizi. bizde degisik yorumlar yapiyorduk. Çok saolun allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
..kardesim yukaridaki you tube deki nihad hocamizin vaazini dinlerseniz ins. daha iyi anlarsiniz..
ruyalarin gercek ve tam anlamini Allahu alem anca Allah cc. bilir...
.

Üst Alt