ben Arkadaslarim ile Sohbet Dostlarim ile muhabbet yapmayi severim..
Muhabbetin SIR ve Bereketine inanlardanim..
"ayrı kalmk üzdü beni beni dünyaya getiren insandan ayrı kalmak " demissin..
Ahh gonul dostum.. bazen bir soz..bir koku..bir sarki insani gecmisine en mutlu oldugu veya ACI cektigi bir AN a goturebiliyor..
Seni Dunyaya getiren O mubarek insan annen sag ise Sakin huzunlenme...!
Sene 2007 Gurbet diyarin-da bir bayram daha kutluyorduk..Anadan..Yar-dan Vatan-dan uzakta..
ben de aynen senin huzunlendiigin gibi bir Arkadasima dert yaniyordum..
megerse arkadas annesini yeni kaybetmis idi..
Ahh gonul kusum... Ahh beni aglatma dedi..
Senin annen var! uzak-ta da olsa varligi..sevgisi yureginde yeri Var..Ya olmasa ne yapardin.. tel acamazsin.. sesini duyamaz duasini alamiyor olsan ne hissederdin..
Arkadasim Hakli idi..
Bak dedim.. Can.. istersen bu bayram annemi senin ile paylasirim..O`nun oyle buyuk yuregi Var ki seni de sever 8 cocugunu da..
ve Aci aci tebbessum ettim..
Seneye 2008 de kurban bayraminda Annemi HAKKA ugurladigimda o gun o arkadasimi hatirladim..
O yuzden canim annen varsa kiymettini bil.. ara..sor.. sevdigini ozledigini haykir..olur mu buda benim senden dogum gunun istegim-dir..
annemi yitireli 3 sene oldu.sanki ruhumu..yuregimi..sevgimi..hüznümü,neşemi,aklımı ...yaaa herşeyimi yitirdim.
anneleriniz yanınızdayken bol bol sarılın,öpün ve doyasıya koklayın...
çünkü çok kısa bir süre sonra kıyafetlerindeki kokuları da onun peşinden uçup gidiyor.
siginacak..yuregimi acacak ANA kucagim bile..yok artik..
bir gun utanmasam Anne nedir? diye 6 yasindaki felluce li manevi kizimin yazmasini isterdim..
Gorun bakin bir yetim bir cocuk icin ANNE nedir?......Uzgunnn