Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Anneler Günü yabancı âdeti midir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 67740" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Başta forumdaki annelerimiz olmak üzere ALLAH c.c. tüm mü'min annelerden razı olsun ,her gününüz anneler günü olsun inşALLAH...</span></p><p><span style="color: Black">Anne, baba çok değerlidir. Değeri ve önemi bir güne sığdırılamaz.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">RAHMAN ve RAHİM olan ALLAH’ın adı ile</span></p><p><span style="color: Black">İsra suresi</span></p><p><span style="color: Black">23- Allah yalnız kendisine kulluk sunmanı ve ana-babana karşı nazik davranmanı kesin hükme bağladı. </span></p><p><span style="color: Black">Eğer ana-babadan biri ya da her ikisi yanında yaşlılık çağına ererlerse, sakın onlara "öf be, bıktım senden" deme, onları azarlama; onlara tatlı ve saygılı sözler söyle. "</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bildiginiz gibi iki tane 6 yasinda oglum var.. Birisi evladligim digeri Habesistanli koruyuculugunu yaptigim bir yetim cocuktur..</span></p><p><span style="color: Black">Allahim! yetimler ne kadar da mazlum , masum ve sessiz olurlarmis... </span></p><p><span style="color: Black">Dun ikisini de Okuldan aldigimda Oglusum benim icin Anneler gunu icin supriz hediye yapmis..Habesistanli Suleyman da Ben de yaptim dedi...</span></p><p><span style="color: Black">hem de iki tane bir tane ummi (Annem ) icin mezarina ekmek icin cicek fidesi bir tane de Anne yani benim icin..</span></p><p><span style="color: Black">Tabii oglusum aglamaya basladi o Senin annen degil Ona hediye veremezsin O sadece Benim annem.. o sadece beni Seviyor ya.. git burdan...</span></p><p><span style="color: Black">yine ne yapacagimi sasirdim Onun bilmedigi O da Suleyman gibi ...</span></p><p><span style="color: Black">Neyse Oglum yapma etme Gunah dedim yook dinlemiyor...</span></p><p><span style="color: Black">_Anne evimi, oyuncaklarimi her seyimi paylasiyorum bir de Annemimi onunla paylasayim it is NOT Fair!!!bu adil degil diye aglamaya devam etti..</span></p><p><span style="color: Black">neyse eve geldik..Onu alip arka bahceye ciktik.. bahcemizde kocaman Havuz var.Yagmur yagiyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Bak Oglum dedim Annenin sevgisini bu havuzdaki su kadar farz et..ne kadar cook degil mi simdi bu havuzdan bir avuc su sevgiyi suleymana versek havuzdaki suyun eksildigini fark edebilirmisin ?</span></p><p><span style="color: Black">Yook dedi..ama Yagmur Rahmet Yagiyor o Da Allah-in Sevgisi, rahmetti.. ne kadar cook degil mi her yeri suluyor havuzumuzu dolup tasiriyor..</span></p><p><span style="color: Black">demek ki Biz Suleymana bir avuc sevgiyi Allah Rizasi icin yetim oldugu icin verirsek Allah-in rahmettine nail oluruz.. </span></p><p><span style="color: Black">Sevgi Verdikçe Çoğalır ..Yani Onu da sevsem Sana karsi olan sevgimden hic bir sey azalmaz hatta bunu hos gordugun icin sana karsi olan Sevgim daha da cok olur...</span></p><p><span style="color: Black">O zaman oglusum dediki tmm o zaman ona sadece bir avuc Sevgi ver O da sana hediye verebilir ama benim hediyem daha guzel..</span></p><p><span style="color: Black">Ya SABIR..YA SELAMET....</span></p><p><span style="color: Black">YETİMLERE BAKIP,ANNEMİZİN VARLIĞINA ŞÜKRETMELİYİZ.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 67740, member: 1049"] [COLOR="Black"]Başta forumdaki annelerimiz olmak üzere ALLAH c.c. tüm mü'min annelerden razı olsun ,her gününüz anneler günü olsun inşALLAH... Anne, baba çok değerlidir. Değeri ve önemi bir güne sığdırılamaz. RAHMAN ve RAHİM olan ALLAH’ın adı ile İsra suresi 23- Allah yalnız kendisine kulluk sunmanı ve ana-babana karşı nazik davranmanı kesin hükme bağladı. Eğer ana-babadan biri ya da her ikisi yanında yaşlılık çağına ererlerse, sakın onlara "öf be, bıktım senden" deme, onları azarlama; onlara tatlı ve saygılı sözler söyle. " Bildiginiz gibi iki tane 6 yasinda oglum var.. Birisi evladligim digeri Habesistanli koruyuculugunu yaptigim bir yetim cocuktur.. Allahim! yetimler ne kadar da mazlum , masum ve sessiz olurlarmis... Dun ikisini de Okuldan aldigimda Oglusum benim icin Anneler gunu icin supriz hediye yapmis..Habesistanli Suleyman da Ben de yaptim dedi... hem de iki tane bir tane ummi (Annem ) icin mezarina ekmek icin cicek fidesi bir tane de Anne yani benim icin.. Tabii oglusum aglamaya basladi o Senin annen degil Ona hediye veremezsin O sadece Benim annem.. o sadece beni Seviyor ya.. git burdan... yine ne yapacagimi sasirdim Onun bilmedigi O da Suleyman gibi ... Neyse Oglum yapma etme Gunah dedim yook dinlemiyor... _Anne evimi, oyuncaklarimi her seyimi paylasiyorum bir de Annemimi onunla paylasayim it is NOT Fair!!!bu adil degil diye aglamaya devam etti.. neyse eve geldik..Onu alip arka bahceye ciktik.. bahcemizde kocaman Havuz var.Yagmur yagiyordu... Bak Oglum dedim Annenin sevgisini bu havuzdaki su kadar farz et..ne kadar cook degil mi simdi bu havuzdan bir avuc su sevgiyi suleymana versek havuzdaki suyun eksildigini fark edebilirmisin ? Yook dedi..ama Yagmur Rahmet Yagiyor o Da Allah-in Sevgisi, rahmetti.. ne kadar cook degil mi her yeri suluyor havuzumuzu dolup tasiriyor.. demek ki Biz Suleymana bir avuc sevgiyi Allah Rizasi icin yetim oldugu icin verirsek Allah-in rahmettine nail oluruz.. Sevgi Verdikçe Çoğalır ..Yani Onu da sevsem Sana karsi olan sevgimden hic bir sey azalmaz hatta bunu hos gordugun icin sana karsi olan Sevgim daha da cok olur... O zaman oglusum dediki tmm o zaman ona sadece bir avuc Sevgi ver O da sana hediye verebilir ama benim hediyem daha guzel.. Ya SABIR..YA SELAMET.... YETİMLERE BAKIP,ANNEMİZİN VARLIĞINA ŞÜKRETMELİYİZ. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Anneler Günü yabancı âdeti midir?
Alt