• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Annemin gördüğü rüya

Meles

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Saygılı cemaat. Küçük ama benim için önemli bir konuda dikkatinizi toplamak istiyorum.
Yakın bir zamanında İnsaAllah evleneceğim. Annem iki gün öncesinde şöyle bir rüya görmüş." Ben ( Annemin erkek ve tek çocuğu ) küçükmüsum altıma etmişin ama o kadar çok ki annem temizleyemiyor. Sonunda başarıyla temizliyor ve beni başka bir odaya yatırmak üzere giderken kapı çalıyor kapıda yüzü görünmeyen kafasında beyaz çuvalli kadın. Annem korkuyor o anda benim eşim olacak hanım gene kuçuk hali yanımıza geliyor. Annem bizi korumak için beni yatırdığı odaya eşimle kapatıyor. Sonra kadının yanına gidiyor o da başka bir odada beni de uyutur musun diye söylüyormuş Anneme. Annem de tam uyuturken kadın ona çuvalıni geçirmeye başlıyor annem iyice korktuktan sonra uyanıyor. Acaba bunu yorumlanabilir misiniz....

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam
Hayrolsun inşallah.
Herşeyi en doğrusu ile ancak Allah bilir.

Allahu alem dünyevi imtihanların içine giriyorsunuz. Hayırlı işlerin muzır manileri çok olur.

Muhtemelen bazı problemler yaşama ihtimaliniz olabilir. Bol sadaka verin.

Evlilik sürecinde hal ve hareketlerinizle dikkat edin. Kadınlar evliliğiniz ile ilgili muhabbet olsun diye çok şey sorabilir. Gıpta damarlarını çok tahrik etmeden çok fazla detaya girmeden kısa bilgiler ile geçiştirin. Nişanlınız için de aynı şeyler geçerli.

Bazı engeller ile karşılaşma ihtimali var.

Bol dua edin. İhtiyaç sahiplerine kullanmadığınız kıyafetlerinizi sadaka olarak verin. Namaz ve Kur'an-ı Kerim'i ihmal etmeyin.

Rüyaya bakılırsa sonunda korunuyorsunuz. Annenizin gayret ve dualarına ihtiyacınız var.

Üst Alt