Artık dayanamıyorum

gönülyarası

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yapamıyorum artık dayanamıyorum. Onun bir başkası ile mutlu olması beni mahvediyor. Kalbim kaldırmıyor artık ağlıyorum. Her sabah ruhumun bedenime sıkışmışlığı ve ağır bir kasvet ile uyanıyorum canım yanıyor. Beddua dilime geliyor yapma zamanı diyor bir ses. Ama neden ben bu kadar mutsuz iken o bu kadar mutlu evlilik hayaline kaldığı yerden devam ediyor ben hayatında hiç olmamışım gibi. Onca yaptığı şeye karşılık. Müslümanlık bu mu insanlık. Ben sevdim evlenmek istedim tamam o da istedi şeytana uyup beraber olduk. Tövbemi ediyorum namazlarımı aksatmıyorum bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm. Kalbimin ağırlığı artık bedenime vuruyor. Anlamıyorum duyduklarımı dışa mutlu görünmeye çalışıyorum ailem üzülmesin diye ama artık dayanamıyorum. Rabbim'e isyan etmekten korkuyorum. Kuran okuyorum namaz kılıyorum şeytan bir yerden vesvese veriyor. Canım acıyor. Bunalım geçiriyorum ne yapmalıyım ne olur dua edin. Onu unutmanın bir yolu yok mu?. Ben bu halde iken o nasıl mutlu nasıl keyifli,kalbimin ağrılarını kaldıramıyorum.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ;eğer sabırsızlığınla şeytana uyarsan bu mevzuda azda olsa haklılık payın varsa onuda korkarım kaybedeceksin ondan korkuyorum güzel kardeşim lütfen Rabbime sığın sabırla bizi dinle düşmanını ve şu zayıf anında seni ele geçirmek için saldırısı karşısında lütfen ama lütfen dirayetli kalmak için uğraş kalan gücünü bu vesveselerin alıp bitirmesine müsade etme kardeşim Allah cc emanetsin dualarımdasın inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün aleyküm dayanamıyorsan artık ya kendini yada Onu Öldür de katil ol!!
belki yüreğin rahatlar!!. .Cehennem azabının şiddetinde belki rahatlar ve dayanırsın!!
bana kalirsa Siz Bunalım geçiriyorsunuz tedavi olmalısın!! intikam duygusu ; sıradan ve sürüden olanlara yakışır .

Olan olmuş, değiştiremezsin. Hâlâ neyi düşünüyorsun? Bırak geçmiş geçmişte kalsın...Ama gelecek halen avuçlarının içinde.
geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan hatadan ders alarak gelecegi güzel yaşamak.

Sıkıntıya düştüysen tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM!
Kimsen olmasada RABBİN yanında..Allah ım güç kuvvet ver bana...Senin gücün buna yeter.
Kalk , Silkelen , Kendine gel… Umutsuzluğa sarılma, Umutsuzluk şeytandandır… Ümit etmek Allah’tan dır…

sevdiklerini ALLAH a emanet... sevmediklerini ALLAH a havale ederek Hayat yoluna devam et Seni halen Acıtmasına izin verme!!
yoksa deprasyona girer kendine yazik edersin !!O buna değecek bir insan mi....

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ah o intikam duygusu yokmu yer bitirir insanı. Cidden hasta eder kardeşim. Ama eğer istersen bu duygulardan kurtulabilirsin. Biz müslümanlar güçlüyüzdür daima. Çünkü Allah daima yanımızdadır. Biraz sabredersen ve biraz daha zaman geçince göreceksin Allah sıkıntını almış olacak. Arkaya bakma daima önüne bak. Her şey düzelecek bundan emin ol seninde çok güzel bir hayatın olacak Allahın izniyle

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim bende gönül sızım ablamın dediği gibi düşünüyorum. Bence de bir psikolojik destek alman senin açından daha iyi olacaktır. Beddua dilime geliyor yapma zamanı diyor şu anda zaten için yanıyor beddua etmesende Rabbim senin ahını görüyor sen Allah'a(c.c) havale et. Rabbim'e isyan etmekten korkuyorum. Kuran okuyorum namaz kılıyorum kardeşim isyan kimlerin işidir? Şeytana uyma o en çok böyle zamanlarda insanı yanlış yola sürükler kardeşim. Bak ne güzel kuran okuyorsun namaz kılıyorsun değmez kardeşim ahiretini yakma helede böyle bir insan için.

Ben yaşadıklarımdan sonra birazda çektiğim tesbihler sayesinde ferahladım. Sana onları yazayım sende bol bol devam et inşallah Rabbim senide ferahlatacaktır.

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.
Hasbinallahi ve nimel vekil.
Selamün kavlen min Rabbir Rahim.
Ve inşirah süresi...

Bunları sende bol bol oku inşallah Rabbim senide ferahlatacaktır. Allah(c.c) yar ve yardımcın olsun ve gönlüne ferahlık nasip eylesin kardeşim.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teselli etmek yerine, gerçekleri yazmak istiyorum...

Bizim sana yapabileceğimiz bir şey yok. Onu unutamayacaksın. Sadece alışacaksın.Unutmak,beyninin içindekilere özgüdür. Ekmek almayı unutursun, ufak bir kaza geçirirsin unutsun, ilkokuldaki resim öğretmeninin ismini unutursun ama sevdiğin bir kimseyi unutamazsın. Sana ne kötülük etmiş olursa olsun...

Çünkü sevgi yürekte yaşanır ve yarası da yüreğe açılır. O yara kabuk bağlar ama asla yok olmaz. İstersen mutlu bir evlilik yapmış ol, peşini bırakmayacak.

Neden mi mutlu olamıyorsun?

Çünkü nikahsız olarak ilişkide bulunmak zinadır, haramda da hayır yoktur...

O neden mi mutlu? İşte orasını bilemeyeceğim...

Hayat sadece ondan ibaret değil...

Tavsiye mi istiyorsun?

2 gün hiçbir şey yiyip içme.

3.günün sonunda bak bakalım geliyor mu aklına?

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teselli etmek yerine,gerçekleri yazmak istiyorum...

Bizim sana yapabileceğimiz bir şey yok.Onu unutamayacaksın.Sadece alışacaksın.Unutmak,beyninin içindekilere özgüdür.Ekmek almayı unutursun,ufak bir kaza geçirirsin unutsun,ilkokuldaki resim öğretmeninin ismini unutursun ama sevdiğin bir kimseyi unutamazsın.Sana ne kötülük etmiş olursa olsun...

Çünkü sevgi yürekte yaşanır ve yarası da yüreğe açılır.O yara kabuk bağlar ama asla yok olmaz.İstersen mutlu bir evlilik yapmış ol,peşini bırakmayacak.

Neden mi mutlu olamıyorsun?

Çünkü nikahsız olarak ilişkide bulunmak zinadır,haramda da hayır yoktur...

O neden mi mutlu?İşte orasını bilemeyeceğim...

Hayat sadece ondan ibaret değil...

Tavsiye mi istiyorsun?

2 gün hiçbir şey yiyip içme.

3.günün sonunda bak bakalım geliyor mu aklına?

affınıza sığınarak bişey sorcam.biçok başlıkta yorumlarınız var denk geldiklerimi okudumda hepsi gayet mantıklı yerinde ve güzel yorumlar.merak edip profilinize bi baktım yaşınızı görünce çok şaşırdım.bu yaşta bu olgunluk böyle donanım içerisine girme çabası çok güzel ve takdir edilcek bi durum heleki zamane gençliği almış başını gitmişken.işallah hep böyle ilerlersiniz yolunuzda.Allah yolunuzu açık etsin...birde yazmadan geçemiyecem dikat ettimde forumda son zamanlarda açılan başlıkların biçoğu hep aşk sıkıntısı çeken kişilerle dolu.baharda değilki anlamadım ne oluyo böyle herkeze :) şaka bi yana da kalp ağrısı zordur bunu en ağır haliyle yaşanlardan biriyim herkese sözün geçerde bi ona sözün geçmez yükü ağırdır vesselam.Allah herkezin gönlünde olanı hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin.Allaha emanet...

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
affınıza sığınarak bişey sorcam.biçok başlıkta yorumlarınız var denk geldiklerimi okudumda hepsi gayet mantıklı yerinde ve güzel yorumlar.merak edip profilinize bi baktım yaşınızı görünce çok şaşırdım.bu yaşta bu olgunluk böyle donanım içerisine girme çabası çok güzel ve takdir edilcek bi durum heleki zamane gençliği almış başını gitmişken.işallah hep böyle ilerlersiniz yolunuzda.Allah yolunuzu açık etsin...birde yazmadan geçemiyecem dikat ettimde forumda son zamanlarda açılan başlıkların biçoğu hep aşk sıkıntısı çeken kişilerle dolu.baharda değilki anlamadım ne oluyo böyle herkeze :) şaka bi yana da kalp ağrısı zordur bunu en ağır haliyle yaşanlardan biriyim herkese sözün geçerde bi ona sözün geçmez yükü ağırdır vesselam.Allah herkezin gönlünde olanı hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin.Allaha emanet...

Öyle şeyler yaşadım ki şu hayatta. Hani insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır derler ya...

Her çeşit insanı gördüm, birçok ortama girdim çıktım, en önemlisi de çok sırtımdan vuruldum. Tecrübe, kaybederek öğrenilir. Ben hayatım boyunca hep kaybettim...

İnsanlar neden mi aşk acı çekiyor? Aşkı yanlış anlıyorlar...

Bayanlar:

Sevgilisi talimat verir evden çıkmaz, talimat verir facebook'u kapatır ya da resmini kaldırır, talimat verir bir arkadaşını çıkarır, talimat verir saçını boyatır;

ama her şeyi veren Rabbi rızası için örtmez başını. İki rekat namaz kılmaz...

Erkekler:

Aşık olur. Oturur içer, off ulan çok seviyorum der. Sevdiği için gece geç saatlere kadar, kusana kadar içer. Yeri gelir kıskanır, kavga eder. Yollarını bekler. Sonra ALLAH'a isyanlar eder. Neden vermiyorsun diye. Sevgilisi istediği için kilometrelerce yol teper de, burnunun dibindeki camiye gidip 2 rekat namaz kılmaz...

Aşk denilen kavramı çok yanlış anlıyorlar... Tek aşk, ALLAH C.C aşkıdır. Diğerleri sadece teferruat. Tabiki insan eşine de aşık olur ama eş dediğin hayatının merkezinde olmayacak, hayatının merkezinde olan ALLAH C.C e giden yolda yol arkadaşın olacak...

Son olarak;eğer bir erkek gerçekten seviyorsa zaten evlilikten önce birilikte olmak istemez. Hakim olur nefsine. Öpmeye dahi kıyamaz. Sevdiğinin yanında olması kafidir..!

Üst Alt