Artık kimseye güvenemiyorum

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
Çok tuhaf neden olduğunuda bilmiyorum Sadece kimseye güvenemiyorum. Anlamıyorum neden sadece güvenimi kıran insana karşı değilde herkeze bu tavrım. Her sözde bir yalan arıyorum. Herkezden çok şüpheleniyorum Bu bir bakımdan iyi bir bakımdan kötü.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam merak etmeyin Neden Çok tuhaf olduğunu ve kimseye güvenmediğini ben biliyorum .xxzzl..
.tam inandık, tam güvendik, tam sevildik ,tam sevdik derken vurdular bizi..hy..
Hiç kimseye güvenmiyorum" diye birşey yoktur. "Ben zamanında o'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır..
Bence karşına çıkan yanlış insanlar hayata olan sevgini de insanlara olan güvenini de azaltır....
tek güveneceğin iman olsun tek sevdiğin Rabbim olsun bu gözden yaş dökülecekse kuluna değil yaradan rabbime feda olsun..

Unutmayin;Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..
Unutmayin!!Burası bir imtihan dünyası hep birbirimiz ile imtihan ediliriz....her birimizin insan oldugumuzu hic unutmayin!!!
İnsan beşer, kuldur şaşar...şaşbilir o yuzden hic Hayal kırıklığı yaşamayin...
Insan beser, durmaz sasar, eyler hatâ, üçer beser.Düz ovada yürür iken, ayagını sürter, düser.

Kalp kırıldı bir kere kendini tamir etmesi ,tekrar sevmeyi, güvenmeyi öğrenmesi için söze değil yaşamaya ,zamana ihtiyaçı vardır.
insanlara güvenememe sebebi; geçmişte yaşadığın acı veya tatlı tecrübeler olabilir.Pek çoğumuz,geçmişte yaşadığımız olayların etkisi aslında kalıp
geleceğimizi o şekilde yönlendirmeye çalışıyor olmamiz ne kadar adil olur sizce..?
zaman herşeyin ilacı...Sen ,Ben ,biz kendimize güveniyorsak kendimizden ,yaptığımizdan her şeyden emin isek !Kendimiz gayet güvenilir biri isek Sorun Yok..

Artık Güvenemiyorum insanlara;Güzel konuşup güzel yazıyorlar.
Dil başka olmuş, yürek başka,haal ve hareket ve davranişlari başka,
Görünmüyor asıl çehre.Artık Maskeler o kadar sık değiştiriliyor ki,neyin sahte neyin gerçek olduğunu ben anlayamıyorum Artık...

Hayata son sözümüz;
'Allah büyük vesselam..Kim Ne Yaparsa Kendine Yapar.

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/31938-kirik-kalp-ne-kadar-surede-iyilesir.html

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/32342-ben-kendime-gelemiyorum.html

Üst Alt