Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Âşık olmak kolay değil....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 30523" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bu guzel Yaziyi gozyaslarim ile okudum..</span></p><p><span style="color: black">her harfini yuregimde hissettim.. cunku buna benzerini gordum.. yasadim.. sahit oldum..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Rah. annem cook Saliha Hak asigi Hak Dostu bir insandi..</span></p><p><span style="color: black">60 sene mekkeye..Medineye Peygamber efendimizin o mubarek beldelerine gitmek icin yanmis.. tutusmus..</span></p><p><span style="color: black">her Hac mevsiminde Hacilar Hac-dan geldiginde binlerce kere sorar onlar anlattikca o aglar.. kendinden gecerdi sanki..</span></p><p><span style="color: black">Hacca gitmek.. Onun icin bir Ask bir Tutku idi sanki..</span></p><p><span style="color: black">Allahim beni de davet et bende geleyim diye 60 sene gozyasi dokmus bir garip fakir muhacir idi..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">rah. Babam asla izin vermezdi.. cunku kadinnin yeri evi..</span></p><p><span style="color: black">mahaleden disari cikmasina musaade yoktu..'</span></p><p><span style="color: black">ilk kez istanbulla Eyyup Sultan camisine ben goturdugumde hickiriklar ile aglamisti..burasi nere? Bu ne guzel buyuk bir camii..</span></p><p><span style="color: black">ahh sahabe mezarligi da vardi..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">hayatinda 60 sene sonra ilk kez mahaleden cikmis buyuk bir caminin icine girip namaz kilmisti.. garibim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">ve benim de evlenme zamanim gelmisti.. ehh 9. cocuk idim.. rah. annem 64 yasinda idi artik..</span></p><p><span style="color: black">uzaklara.. cook uzaklara okyonuslar otesine gidecektim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Esim mihr olarak ne isedigimi sordugunda Rah Annemin Sevdasi olan Annemin Hacca gonderilmesi ni talep etmistim..</span></p><p><span style="color: black">her kes karsi cikmis o beceremez.. o dilsiz.. kara cahil cobanin teki demislerdi..</span></p><p><span style="color: black">rah. annem ise cook sevinmis mutluluktan ucmustu sanki..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">ve Hacca gitti o sene.. kabenin yakinlarinda oldugunda o gun her sene belirli bir zamanda kabenin ici yikanirmis.. rah. annem de icine girmis..</span></p><p><span style="color: black">ve gozyaslari ile kabenin yikanmasinda birlikte olmus..</span></p><p><span style="color: black">ve bir gun kabeyi seyrediginde her sefer seyrederken kendinden gectigi gibi yine ayni maneviyati yasarken birisi belindeki.. kayisini kesmis.. parasini almis.. gobegini de kesmisler o hiic duymamis ki ..</span></p><p><span style="color: black">taki insanlar onun o beyaz elbisenin kan icinde olduklarini gorunceye kadar..</span></p><p><span style="color: black">iste rah. annemin o beldelere olan askini bir an hatirladim..</span></p><p> </p><p>Ah ki ah..Mekke’ye, Medine’ye parası olan değil, aşkı olan gider ah..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 30523, member: 1049"] [COLOR=black]Bu guzel Yaziyi gozyaslarim ile okudum.. her harfini yuregimde hissettim.. cunku buna benzerini gordum.. yasadim.. sahit oldum.. Rah. annem cook Saliha Hak asigi Hak Dostu bir insandi.. 60 sene mekkeye..Medineye Peygamber efendimizin o mubarek beldelerine gitmek icin yanmis.. tutusmus.. her Hac mevsiminde Hacilar Hac-dan geldiginde binlerce kere sorar onlar anlattikca o aglar.. kendinden gecerdi sanki.. Hacca gitmek.. Onun icin bir Ask bir Tutku idi sanki.. Allahim beni de davet et bende geleyim diye 60 sene gozyasi dokmus bir garip fakir muhacir idi.. rah. Babam asla izin vermezdi.. cunku kadinnin yeri evi.. mahaleden disari cikmasina musaade yoktu..' ilk kez istanbulla Eyyup Sultan camisine ben goturdugumde hickiriklar ile aglamisti..burasi nere? Bu ne guzel buyuk bir camii.. ahh sahabe mezarligi da vardi.. hayatinda 60 sene sonra ilk kez mahaleden cikmis buyuk bir caminin icine girip namaz kilmisti.. garibim.. ve benim de evlenme zamanim gelmisti.. ehh 9. cocuk idim.. rah. annem 64 yasinda idi artik.. uzaklara.. cook uzaklara okyonuslar otesine gidecektim.. Esim mihr olarak ne isedigimi sordugunda Rah Annemin Sevdasi olan Annemin Hacca gonderilmesi ni talep etmistim.. her kes karsi cikmis o beceremez.. o dilsiz.. kara cahil cobanin teki demislerdi.. rah. annem ise cook sevinmis mutluluktan ucmustu sanki.. ve Hacca gitti o sene.. kabenin yakinlarinda oldugunda o gun her sene belirli bir zamanda kabenin ici yikanirmis.. rah. annem de icine girmis.. ve gozyaslari ile kabenin yikanmasinda birlikte olmus.. ve bir gun kabeyi seyrediginde her sefer seyrederken kendinden gectigi gibi yine ayni maneviyati yasarken birisi belindeki.. kayisini kesmis.. parasini almis.. gobegini de kesmisler o hiic duymamis ki .. taki insanlar onun o beyaz elbisenin kan icinde olduklarini gorunceye kadar.. iste rah. annemin o beldelere olan askini bir an hatirladim..[/COLOR] Ah ki ah..Mekke’ye, Medine’ye parası olan değil, aşkı olan gider ah.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Âşık olmak kolay değil....
Alt