aşk acısı çekiyorum

L

legend

Kayıtsız
Misafir
ben aşk acısı çekiyorum .. 3 yıl beraber olduğum sevgilimle 2 gün önce ayrıldık ailesi çok baskı yapıyor ona o da bu baskıya dayanamadı bitirdi ve ikimizde birbirimizi çok seviyoruz daha önce çokı ayrılık yaşadık ama ben hiç bu kadar yıpranmadım . ne olur yarıdm edin içimde öyle bir acı varki beni yiyiyor resmen . namaz kılamıyorum o kadar soğumuşum ki herşeyden .. yemek yiyemiyorum ha bire sigara içiyorum her aklıma geldikçe .. ne olur alllah rızası için bir yol gösterin bana

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba legend kendinizi yıpradınca,içinizde ki acı Sizi yiyip ,bitirince,yemek yemeyince ha bire sigara icince her şey düzeliyor mu ?
Bu gün ağladıkları için yarın gülersiniz..inanin!hiç kimse ,hiç bir şey için Kendini yıpratmana, üzmene değmez...

İnsan bile bile,isteye isteye ayrılır sevdiklerinden...Düşünürki böylesi daha iyi...Öyle aşklar varki,bittiğinde kendine getirir insanı... Kaybedilenler geri kazanılır.
Ayrılık acısı çekmesi çok güç,bunu aşabilmek daha da güç.Ama bititiğinde herşeyin daha güzel olacağının farkında olabilmeli insan!!
uzatmaların,ayrılmaların ,aile baskılarin,oyunlarin, oynanmasının gereği yoktur...
Zaten ayrılık düşüncesi insanın aklına bir kez girdimi,herşey alt üst olur...artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve olamaz da!!

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? "
Tebrizli Şems

acilangul1

Üst Alt