Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Aşk, ruhun melali, kalbin firkatidir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 35605" data-attributes="member: 188"><p>Daldım yine</p><p>hazanın ince sızısıyla bedelleşmeye,</p><p>sualler elverdikçe</p><p></p><p>İçim acıyor,</p><p>yüreğim burkuluyor, aşikar olan</p><p>o sessizliğin busesiyle</p><p></p><p>Hayrola dedim</p><p>bu kez kendi kendime, yinemi</p><p>hicran söylesene niye</p><p></p><p>Haklıydı</p><p>ıssız koylar hülyalar, sabırla bekleyen</p><p>acıtan umutlar yine</p><p></p><p>Açılmalıydım</p><p>açık denizlere her ne kadar</p><p>yüzmeyi bilen can isemde</p><p></p><p>Kederlenmek</p><p>bu hali edebime, bahtın nizamı</p><p>söyle kimin tanziminde</p><p></p><p>Ey afakım,</p><p>zihnimi mütemadiyen kurcalayan</p><p>sancılar, bu asilik niye</p><p></p><p>İnsan</p><p>en mütekamil bir sanatın</p><p>icra sahnesindedir</p><p>efkarlanmak kime</p><p></p><p>Ne dinlediğim ney,</p><p>ne mızrap vurdukça ahenkleşen</p><p>uhteler, besteler</p><p></p><p>Şairin</p><p>ruhundan sadır olan kelimeler ve aşka</p><p>ram olmuştur o heceler</p><p></p><p>Gönül</p><p>sevdanın şadından, aşkın titreten</p><p>tınısından muhabbet bekler</p><p></p><p>Ah uryanlaşan</p><p>nefesler, hiç vazgeçilmeyecek</p><p>addedilen, acı taraneler</p><p></p><p>Aşk, halin mecrasında</p><p>demlenen ve vaktini bekleyen</p><p>azameti hudadır</p><p></p><p>Azim ve gayret</p><p>niyet ile sevdalıdır, nazarlar</p><p>ne gamdır ne bühtandır</p><p></p><p>İnsan ancak</p><p>nefesinin sahibine kul oldukça,</p><p>en kalbi olan kurbanlıktır</p><p></p><p>Özün sözüne</p><p>delalet etmeyince, nefesin ayyaş</p><p>olacak aşkı dilemedikçe</p><p></p><p>Ey sahibim,</p><p>kifayetsiz secdelerimde zikrettiğim</p><p>en kutsal hakikatim</p><p></p><p>Gönül kapımı aç,</p><p>kalbimi inşirahınla donat</p><p>kul olmak bir aşkı sanat</p><p></p><p>Neyim varsa</p><p>bu nefsim her ne kadar bir tarumarlığı</p><p>halime yaşatsa da</p><p></p><p>Ne olur</p><p>muhtaç olan kalbimi, senin sevgin</p><p>ve aşkından uzaklaştırma</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 35605, member: 188"] Daldım yine hazanın ince sızısıyla bedelleşmeye, sualler elverdikçe İçim acıyor, yüreğim burkuluyor, aşikar olan o sessizliğin busesiyle Hayrola dedim bu kez kendi kendime, yinemi hicran söylesene niye Haklıydı ıssız koylar hülyalar, sabırla bekleyen acıtan umutlar yine Açılmalıydım açık denizlere her ne kadar yüzmeyi bilen can isemde Kederlenmek bu hali edebime, bahtın nizamı söyle kimin tanziminde Ey afakım, zihnimi mütemadiyen kurcalayan sancılar, bu asilik niye İnsan en mütekamil bir sanatın icra sahnesindedir efkarlanmak kime Ne dinlediğim ney, ne mızrap vurdukça ahenkleşen uhteler, besteler Şairin ruhundan sadır olan kelimeler ve aşka ram olmuştur o heceler Gönül sevdanın şadından, aşkın titreten tınısından muhabbet bekler Ah uryanlaşan nefesler, hiç vazgeçilmeyecek addedilen, acı taraneler Aşk, halin mecrasında demlenen ve vaktini bekleyen azameti hudadır Azim ve gayret niyet ile sevdalıdır, nazarlar ne gamdır ne bühtandır İnsan ancak nefesinin sahibine kul oldukça, en kalbi olan kurbanlıktır Özün sözüne delalet etmeyince, nefesin ayyaş olacak aşkı dilemedikçe Ey sahibim, kifayetsiz secdelerimde zikrettiğim en kutsal hakikatim Gönül kapımı aç, kalbimi inşirahınla donat kul olmak bir aşkı sanat Neyim varsa bu nefsim her ne kadar bir tarumarlığı halime yaşatsa da Ne olur muhtaç olan kalbimi, senin sevgin ve aşkından uzaklaştırma Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Aşk, ruhun melali, kalbin firkatidir!
Alt