• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Aslan görmenin tabiri

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar kardeşler gününüz aydın olsun. 2 tane anlatacağım ama rüya değil kısa kısa anlatacağım.

1. olarak böyle kurak bir yerdeyiz toprak sertleşmiş yanımdakilerle beraber her zorluğu yenerek ilerliyoruz sonra birden çukur bir yerden siyah bir aslan fırlıyor ve bayağı bir kükrüyor. Yanımdaki herkes ondan korkuyor fakat ben korkmuyorum. Üzerimize doğru geliyor fakat ben yine korkmuyorum. Yanımdakiler kaçacakken onları durduruyorum ve bekleyin diyorum. Benim korkmadığımı görünce pes ediyor ve çukurun dibine geri dönüyor bizde yolumuza devam ediyoruz.

2.Olarak ise yemek yerden dişime ufak bir yumurta kabuğu takılıyor.

Rüyalarımı açıklayabilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Hayirdir insallah..
Rüyada toprak görmek ;Toprak insana ve onun varlığını sürdürmek için ihtiyaç duyduğu şeylerin tümüne; insanın ömrü ve hayatına rızka ziraate açlık ve tokluğa.
ama siz, kurak ve sertleşmiş toprak gormussunuz..
gecici, Sıkıntı, yokluğu işaret eder... ama unutmayin her an her seyimiz ile imtihan edilmekteyiz..

"And olsun ki; sizi biraz korku, açlık, mallardan, canlardan
ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) imtihan eder, deneriz. ..."
Bakara suresi 155. ayet

içimizde hep iki aslan vardir..iyilik ve kötülük içimizde sürekli birbiri ile hep mücadele ederler. .
Ben hangisini daha cok beslersem o kazanır!
diyordu bir Hak dostu..
Anlıyoruz ki biz içimizde hangi yönümüzü beslersek bizim hayatımıza da hâkim olan beslediğimiz o yönümüz olacaktır.
Olayları izlerken baktığımız pencere çok önemli. Beslediğimiz yönümüzle görüyoruz karşımızdakini. Öyle değerlendiriyoruz yargılıyoruz.

ruyadaki aslan sizin iman,samimiyet ve nefsinize karsi olan mucadeleniz idi..
ama bu aralar biraz SIKILMIS..bir buhran icinde oldugunuz..ve care, cozum tekrar imtihan Sahibinde yonelmekte olduguna delalettir Allahu Alem..
kabuğunu görmek bazı sırların ortaya çıkmasına yorumlanır. teferuatlara takilmadan saadete gelelim ins..
Iyi gunler..

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yani şimdi o siyah aslan içimdeki kötülük ve ben nefsimi bir nebze olsun yenmiş mi oluyorum çukura geri göndererek?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yani şimdi o siyah aslan içimdeki kötülük ve ben nefsimi bir nebze olsun yenmiş mi oluyorum çukura geri göndererek?

o siyah aslan içinde bulundugunuz zor, SIKINTILI imtihan olan bu gergin durum ve ortamdaki nefsinizin bu imtihan karsisinda bazen isyan eden ,asi nefsiniz!!
ama Allah a olan Allah a olan teslimiyet ve güveniniz... sayesinde onu kendi nefis cukuruna gondermeniz seklindedir..

Üst Alt