• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Aynı rüyayı daha önceden görmek

esrakrbyr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm. Hayırlı Ramazanlar.
Benim size sormak istediğim şey sadece bir rüyayla alakalı değil. Şu sıralar çok fazla yaşadım ve merak ettiğimden soracağım.
Bazı rüyalarımdan uyandıktan sonra eğer rüyayı hatırlıyorsam onu düşünüyorum, ve bazen garip bir his oluyor. Sanki o rüyanın benzerini önceden görmüşüm gibi. O yüzden ilk bir kaç dakika normal geliyor. Fakat bilincimi tamamen kazandığım zaman "ben daha önce böyle bir rüya görmedim ki" diyorum. Beni garip hissettiriyor. Belki normal bir şeydir fakat ben yine de sormak istedim. Hayırlı günler.:eek:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Hayırlı Ramazanlar.bu tip olaylar; Psikolojide derler ki;Hepimiz enerji Hayat denen bu okyanusun içindeyiz..ve her insan bir radar gibidir!
kimisi daha duyarlı,hassas ve bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor ve olaylari daha ince ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..
Batıda buna Altıncı his diyorlar .

Beşeriyet kendini ve etrafını saran dünya (enerji akımını) incelemek için, nesiller boyunca çeşitli ilim dalları geliştirdi.
Bunlar Fizik, Kimya, Biyoloji gibi bilim dalları olup, insanların beş duyudan ibaret hislerine dayanarak geliştirilmişlerdir.

İnsanın mahiyeti, madde ile mânânın birleştiği yer, akıl ve ruh, Allah'ın tecelli ettiği kalp, sürekli dönen ve tarayan bir radar gibidir...
Hepimiz aynı okyanusun içinde olduğumuz için bu yüzden, bu gezegende varolan herşeyin; insanların, hayvanların, bitkilerin,
minerallerin vs.nin titreşimlerini algılamak kişinin aklı,hassasiyeti, his, duygu yoğunluğu, irade,kalbi ,idrak,nasip, kismet meselesidir...

Bu tip insanlar farklı olduklari için toplumda freak yani garip, tuhaf,acaip, anlaşılmaz ,mecnun, deli, veli gibi isim takılır..
aslinda onlarda biraz maddi, manevi,duyarlilik, hassasiyet ve akıl ,idrak his fazlalığı olduğu ..
bu enerji akımını daha fazla hissedebildikleri için farkli görüp,ruhsal olarak da daha fazla hissedip daha fazlasini idrak edebiliyorlar..
enerji akımına insanin Ruhu Ruhaniyetti de diyebiliriz...
Bu insanlar, Ruhsal Gelişim, Meditasyon, Şifa, Korku, Kaygı,iman, sevgi, Aşk, Depresyonu;
daha derinden İki Dünya Arasında yaşıyorlar..

Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.

..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

KENDİNİ VE HADDİNİ BİL..Kendini bil, eline, diline ve beline,hareketlerine edep usulune sahip ol.
Kendini bilmek, insan olarak nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi, kim olduğumuzu bilmek demektir. Kendini bilmek, nefsini terbiye etmektir. Kendini ve haddini bilenler hep ölçülü ve dengeli yaşamışlardir...
Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez, fakat söylediği herşeyi düşünür..
Allah yardımcımız olsun...

acilangul1

Üst Alt