Bana neler oluyor?

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm allah bu sitedekilerden herkesten razı olsun, dertlerimizi paylaşıyoruz. Kimimiz bundan feyz alıyor kimimiz merakını giderip gidiyor ama herkesten allah razı olsun. özellikle gönül sızımın yükü ağır allah yar ve yardımcısı olsun. yetişmeye çalışıyor herkese, allah gönlüne göre versin inşaallah...gönül sızım ben kendimdemiyim bilmiyorum peygamber s.a.v ve allah c.c aşkı ile yanıp tutuşuyorum. öğrenmek, öğretmek istiyorum bana bir haller oluyor. rüyalarımda başka boyutlarda geziyorum. gerçek hayatta olacakları biliyorum. bazen rüyalarım çıkıyor. bana neler oluyor. kuranla dualarla ilahilerle evliyalarla uçmak istiyorum. herkese yardım etmek istiyorum. bana neler oluyor lütfen yardım et... allah sizlerden razı olsun... dualarım sizinle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyna ve aleyküm esselam Allahın rahmeti ve bereketi ,hidayeti, nuru üzerimize Allah cc. cümlemizden razı olsun..
Sırrını sır eden sırrına sultan olur. Sırrını ifşa eden sırrına kurban olur...

Rabbim, bir yol buldur Sana doğru, bir yol Sana gelen..bu yol sadece ikimiz arasında kalsın...
selametle.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam Gökhan kardeşim,
Sana çok güzel haller oluyor, yalnız bu güzel halleri dillendirmeye devam edersen artık zamanla olmamaya başlıyor bilesin, tecrübe konuşuyor!

Bu güzel duygularını içinde yeşertmeye bak! Allah, daha güzel duygular da tattıracaktır bilesin, bu yoldan ayrılma! Allah'ın rızası istikametinde doğru yoldan ayrılmadıktan sonra, Allah'ım daha ne güzellikler verir bilir misin?

Allah, bu yolda seni muvaffak eylesin, rabbim güzelliklerini daim eylesin...

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, allah razı olsun sizlerden yorumlarıma cevap yazıyorsunuz. Ben anlatmam bilmediğimden cahillliğimden mazur görün beni yol görmek için anlatıyorum ama artık çok önemli olmadıkça anlatmıycam. allah yar ve yardımcımız olsun.

Üst Alt