Bazen beni sinirlendiriyorlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bazen beni sinirlendiriyorlar..elimde olmadan moralim bozuluyor elbet ama hemen geçiyor, çünkü ben bir anneyim deprasyona girmek gibi bir lüksüm olamaz..!!
"Anneler güçlü pozitif ve akıl sağlığı yerinde olmak zorunda " Allah In izni ile ben de iyi bir anne olma yolunda kendimi yetiştirip geliştireceğim,geliştiriyorum...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Annelerin depresyona girme lüksü yok! evet, kendi annemden biliyorum her zaman gözümün önünde, babaannemden çok zulüm çekti, bir çok hastalığa uğradı ve şimdi onun sancısını çok zor bir şekilde çekiyor ne yazık ki!
Ömrü hastalıkla, gözyaşıyla geçti!

Merak etme güzel yürekli ablam benim, ben kendimi hırpalar, üzerim, sonra önce rabbime yalvarıp, el açar, sonra annemi gözümün önüne getiririm; kendi evladıma bunları yaşatmaya hakkım yok! der, deliliğe vurdurmaya başlarım...
Ondan sonra da senin gibi yüreği güzel dostlarımın nasihatlerini kulağıma küpe ederim, şunu bilmeni istiyorum...
Senin nasihatlerini hiç bir zaman kulak arkası yapmadım, yapmam da!
senin yüreğinden gelerek söylediğine inanıyorum çünkü.
..

İyi ki varsın, Allah razı olsun..:)

Singapur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Maşallah Allah cc annelerimize oyle guzel bir sabir, güç vermis ki genede yasadiklari tum olumsuzluklara rağmen yavrularina kol kanat gelip koruyolar. Kendi annemin hakkini asla odeyemem. Allah razi olsun anamdan. Uzulme abla bazi insanlar sirf baskalarinin huzurunu kacirmak icin yasiyor sanki.

Üst Alt