Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bela ve musuibetten koruyucu ayetler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imat" data-source="post: 57804" data-attributes="member: 497"><p>Aleyküm selam bir kişi veya birkaçkişi yada bir gurup veya zümre ayetlerin veya hadislerin latin harfleriyle yazılmasını istemiyor diye herkes buna uymak zorunda değil. Latin harfiyle yazmak günahsa ayıpsa veya yasaksa söyleyin bilelim. Ben buradaki konuyu Prof.Nihat Hatipoğlunun sitesinden alıntı yaptım. Demek ki o da bilmiyor da latin harfleriye eklemiş sitesine!!!! Latin harfiyle yazmak gühantır diye fetva verebiliyorsanız silin yazıları gitsin. Arapça bilen zaten okur, bilmeyip öğrenmek isteyen isteği olan buraya bakıp bundan vazgeçmez herhalde. Biz sadece arapça bilmeyenler için latin harfiyle ekledik belkide bunu okuyan ben neden orjinalinden okuyamıyorum diyecek öğrenmeye başlayacak. Neyin neye sebep olacağını siz nereden biliyorsunuz acaba? ayetlerin, hadislerin latin harfiyle yazılması milleti Kuran öğrenmekten mahrum bırakıyormuş. Bunun delili ispatı var mı? Yoksa siz herkesin her söylediğini kanun mu bellediniz. Kim yazmış bunu acaba birde kural olacakmış. Yahu bazıları istedi diye kural koyuyorsanız koyun burası forum mu? Yani her kesimin buluşma noktası yada her telden görüş bulunan bir yer mi yoksa şahsi görüşlerin uygulandığı bir yer mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imat, post: 57804, member: 497"] Aleyküm selam bir kişi veya birkaçkişi yada bir gurup veya zümre ayetlerin veya hadislerin latin harfleriyle yazılmasını istemiyor diye herkes buna uymak zorunda değil. Latin harfiyle yazmak günahsa ayıpsa veya yasaksa söyleyin bilelim. Ben buradaki konuyu Prof.Nihat Hatipoğlunun sitesinden alıntı yaptım. Demek ki o da bilmiyor da latin harfleriye eklemiş sitesine!!!! Latin harfiyle yazmak gühantır diye fetva verebiliyorsanız silin yazıları gitsin. Arapça bilen zaten okur, bilmeyip öğrenmek isteyen isteği olan buraya bakıp bundan vazgeçmez herhalde. Biz sadece arapça bilmeyenler için latin harfiyle ekledik belkide bunu okuyan ben neden orjinalinden okuyamıyorum diyecek öğrenmeye başlayacak. Neyin neye sebep olacağını siz nereden biliyorsunuz acaba? ayetlerin, hadislerin latin harfiyle yazılması milleti Kuran öğrenmekten mahrum bırakıyormuş. Bunun delili ispatı var mı? Yoksa siz herkesin her söylediğini kanun mu bellediniz. Kim yazmış bunu acaba birde kural olacakmış. Yahu bazıları istedi diye kural koyuyorsanız koyun burası forum mu? Yani her kesimin buluşma noktası yada her telden görüş bulunan bir yer mi yoksa şahsi görüşlerin uygulandığı bir yer mi? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bela ve musuibetten koruyucu ayetler
Alt