Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beni düşünme sakın... İyiyim ben..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 30451" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Siniyorum tenha bir köşeye.. Sus, pusum işte böyle! Kırsamda, kırılsamda yok bir çare.. Yaksamda, yansamda, ateşime su dökme!</span></p><p><span style="color: black"> İyiyim ben böyle! Sensiz ama her nefeste, bir adım daha seninle...</span></p><p><span style="color: black"> Ama seninle, ama sensiz!</span></p><p><span style="color: black">İyiyim ben böyle...</span></p><p><span style="color: black">Sen ekim yağmurlarında bir damla gibi düştün ömrüme, ben kasımdan kalma bir gül gibi soldum gözlerinde... </span></p><p><span style="color: black">Vurdun beni ah yar!</span></p><p><span style="color: black"> Vurulmadınmı sende? İki bedene tek can olmadıkmı biz seninle..</span></p><p><span style="color: black"> Anlamadın beni, nasılsın dedin belki, dokundun yüreğime ellerinle.. </span></p><p><span style="color: black">Yüreğin yeter bana, ellerin olmasın, gülüm solmasın, iyiyim ben böyle!</span></p><p><span style="color: black">Varsın bir hayali yaşyorsun desinler, varsın bir deli gibi, şaşıyorsun desinler.. </span></p><p><span style="color: black">Varsın ellerimi kanatsın dikenlerim, kendime batarım, kendime ağlarım, iyiyim ben böyle!</span></p><p><span style="color: black">Aşkı yaşadın benimle, belki hiç yaşamadığın bir aşkı.. </span></p><p><span style="color: black">Benim aşkım böyle! Beğenemedinse aşkımı, birde ayrılığımı yaşa, birde onu dene...! </span></p><p><span style="color: black">Seni bilmem ama ben iyiyim böyle!</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 30451, member: 1049"] [COLOR=black]Siniyorum tenha bir köşeye.. Sus, pusum işte böyle! Kırsamda, kırılsamda yok bir çare.. Yaksamda, yansamda, ateşime su dökme![/COLOR] [COLOR=black] İyiyim ben böyle! Sensiz ama her nefeste, bir adım daha seninle...[/COLOR] [COLOR=black] Ama seninle, ama sensiz! İyiyim ben böyle... Sen ekim yağmurlarında bir damla gibi düştün ömrüme, ben kasımdan kalma bir gül gibi soldum gözlerinde... [/COLOR] [COLOR=black]Vurdun beni ah yar![/COLOR] [COLOR=black] Vurulmadınmı sende? İki bedene tek can olmadıkmı biz seninle..[/COLOR] [COLOR=black] Anlamadın beni, nasılsın dedin belki, dokundun yüreğime ellerinle.. [/COLOR] [COLOR=black]Yüreğin yeter bana, ellerin olmasın, gülüm solmasın, iyiyim ben böyle! Varsın bir hayali yaşyorsun desinler, varsın bir deli gibi, şaşıyorsun desinler.. [/COLOR] [COLOR=black]Varsın ellerimi kanatsın dikenlerim, kendime batarım, kendime ağlarım, iyiyim ben böyle! Aşkı yaşadın benimle, belki hiç yaşamadığın bir aşkı.. [/COLOR] [COLOR=black]Benim aşkım böyle! Beğenemedinse aşkımı, birde ayrılığımı yaşa, birde onu dene...! Seni bilmem ama ben iyiyim böyle! [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beni düşünme sakın... İyiyim ben..
Alt