Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Benim katillerim en sevdiklerim annem ve esim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seher yeli" data-source="post: 98217" data-attributes="member: 9842"><p>Ben bu dediklerinizi yapamam.. çünkü o zaman kendi ailemi de üzerim ona gercekten islama uygun saygılı, itaatkar bir eş olacağım inşallah! her evlilik bir şansı hak eder gerçi ben çok şans verdim ama olsun! biraz da uzak olduğumuza yoruyorum bu sıkıntıları yasamamızı ya da bu kendimi kandırmak mı bilmiyorum? tek istediğim mutluluk, huzur maddiyata hic önem vermiyorum, verseydim zaten şuan ki eşimle evlenmezdim .. </p><p>Onun arkasında namaz kılmak, o kuran okurken onu dinlemek, hep onla vakit gecirmek aslında o kadar kolay ki! ondan beklentilerim bunlar oldu, olmadı degil ama benden cok bi ara telefonla, facebook la ugrasıyordu yeni evliyiz kocamla birsey konusuyorum o telefonla ilgileniyor! bilmiyorum abartıyor muyum ama eve gelince o telefonu eline hiç almasın istiyorum çünkü, aileye çok önem veriyorum; ailemle geçireceğim vakti boş şeylere harcamak istemiyorum! defalarca facebook yüzünden tartıştık kapat dedim kapatmadı!</p><p> O istesin ben ona simdi bile ondan soğumuş olmama rağmen canımı veririm o benim kocam.. </p><p>Birde sanki eşim beni hiç sahiplenmiyor, ben hic evli gibi hissetmiyorum, ne bileyim? sanane demesi, karışma demesi bile canımı yakıyor! bazen gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum, bazen ise beni hiç sevmemiş yılllarca diyorum kendime ve öyle baska şeylere kızıyor ki, mesela en son ki tartışmamız ağzımdan kan gelmisti ama ben bileğim yüzünden doktora gitmek istemedim, narkoz veriyorlar koldan diye bana kim? dedi narkoz verdiklerini babamda oldu vermediler dedi.. arkadaslarim dedim küfretti, arkadaşlarıma, bana kızdı "sen onların lafına bak" diye bence bu cok basit bisey üstelik ben fenalaşınca arkadaşım mesajlarımı okumuş o kadar utandım ki!.. </p><p></p><p>Evliliğim resmen oyuncak haline geldi, boşanma lafı hic bitmiyor, bütün arkadaşlarim biliyo ne kadar mutsuz oldugumu bu cok zoruma gidiyor ben ne hayallerle evlenmistim! evlenme diyen kimseyi dinlemedim bir de beni evlilik konusunda bisey daha etkilemisti .. Şimdi sabretmemde de bunun etkisi büyük! esim tarikata bağlı biliyorsunuzdur onlar cok rüya görüyorlar, biz konusmaya baslamadan önce ruyasinda beni görmüş ve peygamberimiz ikimizin bilegini kelepçeliyormuş esim uyandiginda herhalde seheri unutmam gerekiyo bu ona isaret diye gitmis bir kıza teklif etmiş, sonra daha kötü rüyalar görmüş filan vs...</p><p>Önce inanmadım buna ama sonra inandim biz böyle değildik kardeşim, nasil böyle olduk nasil bu kadar degistik anlamiyorum Muhammed ben agladigimda bile hissediyordu..</p><p>Ben de rüyamda görüyordum ona bisey oldugu zaman, cok guzel tevafuklar yasiyorduk ama o zaman iliskimizi tertemiz yasıyorduk ne zaman kirlendik o zaman böyle olduk ama bazen de keske en bastan beri görüşseydim onla belki onceden beri böyleydi ama ben taniyamadim dedim.. </p><p></p><p>Şimdi bana demis ki evde yokluğun öyle uzuyor ki; ben buna inanmayi cok isterdim ama inanmıyorum ben ona onunla yasadigim iki ay boyunca tam bir es gibi davrandim üzerine titriyordum ama o beni hayal kırıklığına ugratti! okulumun bitmesini beklicem eger yan yanayken de böyle sorunlar yaşarsak tavsiyelerine aynen uyucam .. </p><p>Tabi bu yıl kpss yi kazanırsam bu bana daha da güç verecek ama ben dertlerimden derslerime vakit ayıramiyorum ki!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seher yeli, post: 98217, member: 9842"] Ben bu dediklerinizi yapamam.. çünkü o zaman kendi ailemi de üzerim ona gercekten islama uygun saygılı, itaatkar bir eş olacağım inşallah! her evlilik bir şansı hak eder gerçi ben çok şans verdim ama olsun! biraz da uzak olduğumuza yoruyorum bu sıkıntıları yasamamızı ya da bu kendimi kandırmak mı bilmiyorum? tek istediğim mutluluk, huzur maddiyata hic önem vermiyorum, verseydim zaten şuan ki eşimle evlenmezdim .. Onun arkasında namaz kılmak, o kuran okurken onu dinlemek, hep onla vakit gecirmek aslında o kadar kolay ki! ondan beklentilerim bunlar oldu, olmadı degil ama benden cok bi ara telefonla, facebook la ugrasıyordu yeni evliyiz kocamla birsey konusuyorum o telefonla ilgileniyor! bilmiyorum abartıyor muyum ama eve gelince o telefonu eline hiç almasın istiyorum çünkü, aileye çok önem veriyorum; ailemle geçireceğim vakti boş şeylere harcamak istemiyorum! defalarca facebook yüzünden tartıştık kapat dedim kapatmadı! O istesin ben ona simdi bile ondan soğumuş olmama rağmen canımı veririm o benim kocam.. Birde sanki eşim beni hiç sahiplenmiyor, ben hic evli gibi hissetmiyorum, ne bileyim? sanane demesi, karışma demesi bile canımı yakıyor! bazen gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum, bazen ise beni hiç sevmemiş yılllarca diyorum kendime ve öyle baska şeylere kızıyor ki, mesela en son ki tartışmamız ağzımdan kan gelmisti ama ben bileğim yüzünden doktora gitmek istemedim, narkoz veriyorlar koldan diye bana kim? dedi narkoz verdiklerini babamda oldu vermediler dedi.. arkadaslarim dedim küfretti, arkadaşlarıma, bana kızdı "sen onların lafına bak" diye bence bu cok basit bisey üstelik ben fenalaşınca arkadaşım mesajlarımı okumuş o kadar utandım ki!.. Evliliğim resmen oyuncak haline geldi, boşanma lafı hic bitmiyor, bütün arkadaşlarim biliyo ne kadar mutsuz oldugumu bu cok zoruma gidiyor ben ne hayallerle evlenmistim! evlenme diyen kimseyi dinlemedim bir de beni evlilik konusunda bisey daha etkilemisti .. Şimdi sabretmemde de bunun etkisi büyük! esim tarikata bağlı biliyorsunuzdur onlar cok rüya görüyorlar, biz konusmaya baslamadan önce ruyasinda beni görmüş ve peygamberimiz ikimizin bilegini kelepçeliyormuş esim uyandiginda herhalde seheri unutmam gerekiyo bu ona isaret diye gitmis bir kıza teklif etmiş, sonra daha kötü rüyalar görmüş filan vs... Önce inanmadım buna ama sonra inandim biz böyle değildik kardeşim, nasil böyle olduk nasil bu kadar degistik anlamiyorum Muhammed ben agladigimda bile hissediyordu.. Ben de rüyamda görüyordum ona bisey oldugu zaman, cok guzel tevafuklar yasiyorduk ama o zaman iliskimizi tertemiz yasıyorduk ne zaman kirlendik o zaman böyle olduk ama bazen de keske en bastan beri görüşseydim onla belki onceden beri böyleydi ama ben taniyamadim dedim.. Şimdi bana demis ki evde yokluğun öyle uzuyor ki; ben buna inanmayi cok isterdim ama inanmıyorum ben ona onunla yasadigim iki ay boyunca tam bir es gibi davrandim üzerine titriyordum ama o beni hayal kırıklığına ugratti! okulumun bitmesini beklicem eger yan yanayken de böyle sorunlar yaşarsak tavsiyelerine aynen uyucam .. Tabi bu yıl kpss yi kazanırsam bu bana daha da güç verecek ama ben dertlerimden derslerime vakit ayıramiyorum ki! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Benim katillerim en sevdiklerim annem ve esim
Alt