Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Benim katillerim en sevdiklerim annem ve esim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seher yeli" data-source="post: 98229" data-attributes="member: 9842"><p>Haklısınız, eşimin daha dogrusu genel olarak onun ailesinin karakteri çok tuhaf diğer insanlara karsı bi kalkan oluşturmuşlar karşısındakinin niyetini hep kötü algılıyorlar mesela, her ne olursa olsun hep benim eşim haklı oluyor, ben hiç haklı olmuyorum, haklı olsam da haksızım ben mesela ben hiç eşimle dertleşemiyorum ya da onla ilgili sıkıntılarımı dile getiremiyorum. </p><p>Sanki ben tartismaya her arıyormuşum gibi davranıyor, kötü şeylerden konuşmak istemiyorum diyor bırak hatalarımı ben anlayım diyor ama anlamıyor ilgisiz davrandığını kaç kere söyledim ben senden sevgi mi dileneyim? eşimsin, gurbetteyim dedim nafile! acaba bu kadar sorun yaşamamızın sebebi uzak olmamız mı birbirimize siz ne düşünüyorsunuz?..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seher yeli, post: 98229, member: 9842"] Haklısınız, eşimin daha dogrusu genel olarak onun ailesinin karakteri çok tuhaf diğer insanlara karsı bi kalkan oluşturmuşlar karşısındakinin niyetini hep kötü algılıyorlar mesela, her ne olursa olsun hep benim eşim haklı oluyor, ben hiç haklı olmuyorum, haklı olsam da haksızım ben mesela ben hiç eşimle dertleşemiyorum ya da onla ilgili sıkıntılarımı dile getiremiyorum. Sanki ben tartismaya her arıyormuşum gibi davranıyor, kötü şeylerden konuşmak istemiyorum diyor bırak hatalarımı ben anlayım diyor ama anlamıyor ilgisiz davrandığını kaç kere söyledim ben senden sevgi mi dileneyim? eşimsin, gurbetteyim dedim nafile! acaba bu kadar sorun yaşamamızın sebebi uzak olmamız mı birbirimize siz ne düşünüyorsunuz?.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Benim katillerim en sevdiklerim annem ve esim
Alt