Bi anlam veremiyorum..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Gonul Sizim hanim,

Sizinle dertlesmek istedim. Benim 2 aydir gorustugum biri var. 3 kez yuz yuze gorustuk ve yarin benim kizkardesim, enistem, ve onun kizkardesi ve kocasi yemege cikacagiz..

Ama ben onu en son 4 hafta once gordum (sinavi vardi) niye baskalariyla gorusmek istedigine bi anlam veremedim.. Enistem 3-4 hafta once onermisti ama sonra demistik.

Telefonla hic aramiyor sadece whatsapp'dan gorusuyoruz. Simdi ilk basta gelecege dair konusuyordu, evlilik vs. Simdi ise sadece gunluk seyler. Tamam, bi yere kadar gelecege yonelik konusulur sonra baska konulara girilir ama bizde iyice konu degisti gibi geldi bana.

Bazen diyorum belki benimle bi gelecek dusunmuyor. Ama o zamanda diyorum kendi dedi: ya evet ya hayir, ortasi yoktur dedi.

Bilmiyorum. Yarin aksam pek gidesim yok yemege...

Sizce neden boyle yapiyor Gonul Sizim hanim?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,bir konuda anlam veremediğinizde ,anlam verene kadar ,cevap bulana kadar devam edin..!! yoksa daha sonra hep kafanız cevapsız sorular ile meşgul olur....Kafanızda soru işaretleri kalmasın....

Her yeni karar farklı seçenekler sunar bize. Bu seçenekleri değerlendirmek bizim elimizdedir...
Yarın gidin sonra görelim neyler, Neylerse güzel eyler..selametle..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam,bir konuda anlam veremediğinizde ,anlam verene kadar ,cevap bulana kadar devam edin..!! yoksa daha sonra hep kafanız cevapsız sorular ile meşgul olur....Kafanızda soru işaretleri kalmasın....

Her yeni karar farklı seçenekler sunar bize. Bu seçenekleri değerlendirmek bizim elimizdedir...

Allah razi olsun..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Hatice kardeşim aynı şeyleri bende yaşıyorum ve adı konulmuş ama resmiyete dökülmemiş olması ve sürekli zamanın uzaması konuların başka yerlere gitmesi,benim de anlam veremediğim kendimde olan adlandıramadığım şeyler ve içime zaman zaman sıkıntı veriyor.Gönül dostumun size verdiği tavsiyeyi tutup bende görüşme sağlayana kadar sabırla bekleyeceğim.Her ikinize de halime vesile ve yoluma ışık olduğunuz için teşekkür ederim Allah cc sonsuz razı olsun dualarınızda olmak duası ile Allah cc emanet olun.:)

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Hatice kardeşim aynı şeyleri bende yaşıyorum ve adı konulmuş ama resmiyete dökülmemiş olması ve sürekli zamanın uzaması konuların başka yerlere gitmesi,benim de anlam veremediğim kendimde olan adlandıramadığım şeyler ve içime zaman zaman sıkıntı veriyor.Gönül dostumun size verdiği tavsiyeyi tutup bende görüşme sağlayana kadar sabırla bekleyeceğim.Her ikinize de halime vesile ve yoluma ışık olduğunuz için teşekkür ederim Allah cc sonsuz razı olsun dualarınızda olmak duası ile Allah cc emanet olun.:)

Hakkimizda hayirli olan ne ise o olsun Humeyra abla.. Nasipte ne varsa onu yasariz..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz

Tekrar merhaba Gonul Sizim hanim,

Dunku yemekten sonra kafandaki sorular cogaldi dfr5..

Hayirlisi olsun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Soruların cevaplarını oracıkta karşınızda ki insana sorsaydınız Hatice kardeşim sorular hep ötelenen konulardan peydah oluyor.Ben şimdiden sorularımı hazırladım. İnşallah soracağım, eğer sorularımın cevabını net ve aydınlık şekilde alırsam rahatlayacağım yok şaibeli cevaplar alırsam işi askıya alacağım, bu saatten sonra net olmayan insanlarla uğraşamayacağım nefsimin ağırlığı bana yetiyor zaten......
İnşallah nasip deyip sabır edeceğiz.

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Soruların cevaplarını oracıkta karşınızda ki insana sorsaydınız Hatice kardeşim sorular hep ötelenen konulardan peydah oluyor.Ben şimdiden sorularımı hazırladım. İnşallah soracağım, eğer sorularımın cevabını net ve aydınlık şekilde alırsam rahatlayacağım yok şaibeli cevaplar alırsam işi askıya alacağım, bu saatten sonra net olmayan insanlarla uğraşamayacağım nefsimin ağırlığı bana yetiyor zaten......
İnşallah nasip deyip sabır edeceğiz.

Merhaba Humeyra hanim, dun kendisi mesaj yoluyla biseyler acikladi (pozitif anlamda). Ama yemekte grup halindeydik, soramadim. Bir dahasina daha acik sorular soracagim insallah..

Üst Alt