Evet Ergenlik !!!Erkeklerde Ergenlik ;İstanbul ,Sakarya yada herhangi bir Üniversiteye girene kadar yada hayırlısı ile evlenene kadar sürer ...
cddvb..
insan 25'ine kadar ergenlik çağındadır ondan sonra kişiliği,duygu,hormon ve sinirleri yerli yerine oturmaya başlar ....
20 yaş ergenliğin en doruk noktasıdır emin ol. hatta 23-25 yaşına kadar devam ediyor ,haa bir de bu bazen kişiden kişiye değişebilir...hmmnn
acaba bıktım dediğin insanlarda senden bıkmışlarmıdır. ..
bazı insanlar, çok takıntılı ve geçimsiz. sende onlardanmısın yoksa. ...

yeter ki kafanızdaki olumsuzluk, karamsarlıkları atın..Kafanızda yaşayan bu emir vaki sahibi sizsiniz, o zaman onu size ilham verecek bir şekilde çalıştırın! Hayatında kendinizi olumsuz biçimde yargılayacak kimsenin yeri olmazsin...
HAYATINIZDAKİ FAZLALIKLARI ATIN GİTSİN...!
Güneş doğdukça dünya döndükçe umut insanların kalplerine gök yüzünden dökülen nurdur ..
selametle..
Ah gönül dostum bir insanın derdi kendisiyle olmasın çok acaip ama benim sana söylediğim bıkkınlık böyle zayıf fırçalardan falan değil benim bıkkınlığım genele ben etrafıma baktıkça üzülüyorum etrafım yanıyor gönül dostum ha bir eksik ha bir fazla benim meselem bu değil ki !
Bilmiyor Hak Teala ne eyler ama ne eyler ise güzel eyler aklımızın ermediği şeylere kafa yoruyoruz.Bugun benim doktor, avukat, muhendis olmam çok önemli değil ölmemde önemli değil; önemli olan bütün müslümanların kendileri ve aileleriyle barışık ve mutlu yaşamaları kafalarında korku ile bomba değil sevinç ile balon patlamalı !
Bana diyorlar Allah'tan daha mı merhametlisin diyorum ne alakası var...Allah merhametli hemde çok ama Mülk süresinde yaradılış sebebini açıklıyor birileri birilerinin haline üzülüp yardım etse herkes iyi olsa çok mu bunu nasıl sağlayabilirim diye düşünmek çok mu bir şeyler yapmak zor mu ?
Bana diyorlar müslümanların kaderi bu...Yav ne alakası var biz her şeyi yaptık ondan sonra ise Allah'a mı bıraktık ki kader hakkımızda tecelli etsin.
Gönül Dostum benim kahrım kendime niye biliyor musun belki kendimi yetiştirip birilerine bir faydam olur diyordum ama onu bile yapmaya acizim ben işte bundan bıktım !
Bütün etrafımdaki herkes sonsuza kadar yaşayacaklarını sanıyorlar ya da imtihan olmak hic akıllarına bile gelmiyor biz burda evde rahat rahat çayımızı kahvemizi yudumlarken belki birileri İran'da, Filistin'de, Suriye'de bazıları vahşice katlediliyor kadınlar tecavüze uğruyor iste gonul dostum ben bundan bıktim ama kimseyle konuşamıyorum kimse beni anlamıyor herkes kendi işine bak diyor yav kardeşim ben zaten faniyim 3 5 kuruş bırakmışım ne bırakmamışım ne...
Anlayacağın gönül dostum bazen diyorumda gidip kendimi dergahlara kapatayım bıktım herkesten çünkü herkesin bencilliğinden kabalığından hırsından...
Neyse sen daha fazla sıkmayayım; Allah razı olsum dinliyorsun vakit ayırıp.
Sende ailende bütün sevdiklerinde Hüda-yı Lemyezel'e emanet olun, selamlarım ile.