Bıktım herkesten

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Yav subhanallah ben böyle bir şey görmedim ya Rabbi ben nereye düştüm ne hata yaptım ne günah işledim kime ne kötülük ettim devamlı hakaret baģırış çağırış içerisindeyim bıktım usandım yav...Bu sen bitmedi resmen azap çekiyorum yav artık bitsin lanet olsun diyeceğim resmen o kadar bunaldım ki insanın artık kimseye mi güveni olmaz paranoyak oldum iyice obsesif kompulsif bozukluk gelişti bende.Darlanıyorum devamlı bana yazık günah değil mi her geçen gün saçlarım beyazlıyor ne anneden ne babadan sevgi görmedim onu geçtik bari aramızdaki mesafeyi koruyalım korkuyorum artık bir gün gözüm dönecek kötü şeyler olacak hayatım boyunca pişman olacağım ama öyle şeyler söylüyorlar ki bazen ben insanlıgımdan utanıyorum bütün insanlara herkese lanet olsun diyeceğim sonunda bazen diyorum her şeyden elimi eteğimi çekip gidip bir dergaha mı yerleşsem kimseyle alakam olmasa kimse karışmasa ne ben kimseye karışayım ne de kimse bana...

Dostlar benim artık nefesim kesildi açikçası kendimide Mongol gibi hissediyorum ne etmişiz ya Rabbi böyle bir tokat yedik ne çekersek günahlarımızın bedelini ödüyoruz ama inşallah bu daha büyük günahlara yol açmaz.

Selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
548348_376412679108028_106503322_n.jpg

Subhân Allâh ...La havle ve la kuvvete illa billah
annen gelir fırça atar ,baban gelir fırça atar ,kardeşlerin yada abin , ablan bile fırça atar arkadaşların fırça atar ....üzülen yine sen olursun .
çünkü sen bir hiçsin onlara göre . senin değerin yok . herkes kendi hayatında .
beni bu duruma getirenlerin hepsine yazıklar olsun . ama gün gelir onlar da acı çeker . yarına kalmaz , karşılığını elbet görürler .

artık bende mutlu olmak ,yarınlara umutla bakmak ,
herkesten uzakta olmak ,kendimle barışık olmak ,sevgiyle bakmak istiyorum dünyaya .
o yüzden beni üzen , beni kıran .herşeyden bıktım ,herkesten bıktım..

bunlar hepsi ergenlik değişim ve isyanıdır.....bazen de depresyona giriş belirtisidir....belki herkes de ,ailenizde Sizden bıkmıştır...?
sırıtık.:,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm Ahmet kardeşim,
içindeki bu kötü düşünceleri atmak, kendine ve psikolojine, bir iyilik etmek istiyorsan buyur....

Bismillahirrahmanirrahim..

LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM... devamlı söyle ve kurtul içindeki buhrandan....

Ne diyor rabbimiz Kuran-ı Kerim de bizlere; "Şeytan sizin apaçık düşmanınızdır"....

Bu söylediklerin ve karamsarlığın, şeytanın vesvesesinden ibaret olduğunu çağrıştırdı bana....

Allah'a emanet ol kardeşim.....

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bana sorsan: "Ben de bıktım herkesten..!" Herkese bir sorsan: "Onların tamamı da benden bıkmıştır..!" En güzeli, sabra müdavim etmek ve herkesi haklı görebilmek ve de gayet mütevazi olabilnektir.
Derslerinde başarılar dilerim..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Mongolluk bizde de var, gerek yok şindi ırkçılığa dfgtn
Bazen iyi bir örnek yaşantıda itici olabilir.
Böyle zamanlarda fikir platformunda sevgi ekseninde çevrendekileri diriltmeye ya da yaklaşmaya çaba sarf edilebilir.
Sen sevemezsen, karşındaki de aynı frekanstan sana bakıyor olacaktır.
Üzüm üzüme baka baka, ya da baktığı gönüle benzer zamanla insan, sabır...
Mevlana ne yapmış dünyayı değiştirmek için kendini değiştirmeyi tercih etmiş, 72 millete pergel ayak olmuş!...
.:tamam:. utngc..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
548348_376412679108028_106503322_n.jpg

Subhân Allâh ...La havle ve la kuvvete illa billah
annen gelir fırça atar ,baban gelir fırça atar ,kardeşlerin yada abin , ablan bile fırça atar arkadaşların fırça atar ....üzülen yine sen olursun .
çünkü sen bir hiçsin onlara göre . senin değerin yok . herkes kendi hayatında .
beni bu duruma getirenlerin hepsine yazıklar olsun . ama gün gelir onlar da acı çeker . yarına kalmaz , karşılığını elbet görürler .

artık bende mutlu olmak ,yarınlara umutla bakmak ,
herkesten uzakta olmak ,kendimle barışık olmak ,sevgiyle bakmak istiyorum dünyaya .
o yüzden beni üzen , beni kıran .herşeyden bıktım ,herkesten bıktım..

bunlar hepsi ergenlik değişim ve isyanıdır.....bazen de depresyona giriş belirtisidir....belki herkes de ,ailenizde Sizden bıkmıştır...?
sırıtık.:,
Yemin ederim hiç güleceğim yoktu gönül dostum :D

Ergenlik mi :D hala gülüyorum sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yemin ederim hiç güleceğim yoktu gönül dostum :D

Ergenlik mi :D hala gülüyorum sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :)

Evet Ergenlik !!!Erkeklerde Ergenlik ;İstanbul ,Sakarya yada herhangi bir Üniversiteye girene kadar yada hayırlısı ile evlenene kadar sürer ...sırıtık.:,cddvb..

insan 25'ine kadar ergenlik çağındadır ondan sonra kişiliği,duygu,hormon ve sinirleri yerli yerine oturmaya başlar ....dayi;.:
20 yaş ergenliğin en doruk noktasıdır emin ol. hatta 23-25 yaşına kadar devam ediyor ,haa bir de bu bazen kişiden kişiye değişebilir...hmmnn

acaba bıktım dediğin insanlarda senden bıkmışlarmıdır. ..
bazı insanlar, çok takıntılı ve geçimsiz. sende onlardanmısın yoksa. ...:tamam:.sırıtık.:,

yeter ki kafanızdaki olumsuzluk, karamsarlıkları atın..Kafanızda yaşayan bu emir vaki sahibi sizsiniz, o zaman onu size ilham verecek bir şekilde çalıştırın! Hayatında kendinizi olumsuz biçimde yargılayacak kimsenin yeri olmazsin...
HAYATINIZDAKİ FAZLALIKLARI ATIN GİTSİN...!
Güneş doğdukça dünya döndükçe umut insanların kalplerine gök yüzünden dökülen nurdur ..
selametle..
acilangul1

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Evet Ergenlik !!!Erkeklerde Ergenlik ;İstanbul ,Sakarya yada herhangi bir Üniversiteye girene kadar yada hayırlısı ile evlenene kadar sürer ...sırıtık.:,cddvb..

insan 25'ine kadar ergenlik çağındadır ondan sonra kişiliği,duygu,hormon ve sinirleri yerli yerine oturmaya başlar ....dayi;.:
20 yaş ergenliğin en doruk noktasıdır emin ol. hatta 23-25 yaşına kadar devam ediyor ,haa bir de bu bazen kişiden kişiye değişebilir...hmmnn

acaba bıktım dediğin insanlarda senden bıkmışlarmıdır. ..
bazı insanlar, çok takıntılı ve geçimsiz. sende onlardanmısın yoksa. ...:tamam:.sırıtık.:,

yeter ki kafanızdaki olumsuzluk, karamsarlıkları atın..Kafanızda yaşayan bu emir vaki sahibi sizsiniz, o zaman onu size ilham verecek bir şekilde çalıştırın! Hayatında kendinizi olumsuz biçimde yargılayacak kimsenin yeri olmazsin...
HAYATINIZDAKİ FAZLALIKLARI ATIN GİTSİN...!
Güneş doğdukça dünya döndükçe umut insanların kalplerine gök yüzünden dökülen nurdur ..
selametle..
acilangul1

Ah gönül dostum bir insanın derdi kendisiyle olmasın çok acaip ama benim sana söylediğim bıkkınlık böyle zayıf fırçalardan falan değil benim bıkkınlığım genele ben etrafıma baktıkça üzülüyorum etrafım yanıyor gönül dostum ha bir eksik ha bir fazla benim meselem bu değil ki !

Bilmiyor Hak Teala ne eyler ama ne eyler ise güzel eyler aklımızın ermediği şeylere kafa yoruyoruz.Bugun benim doktor, avukat, muhendis olmam çok önemli değil ölmemde önemli değil; önemli olan bütün müslümanların kendileri ve aileleriyle barışık ve mutlu yaşamaları kafalarında korku ile bomba değil sevinç ile balon patlamalı !

Bana diyorlar Allah'tan daha mı merhametlisin diyorum ne alakası var...Allah merhametli hemde çok ama Mülk süresinde yaradılış sebebini açıklıyor birileri birilerinin haline üzülüp yardım etse herkes iyi olsa çok mu bunu nasıl sağlayabilirim diye düşünmek çok mu bir şeyler yapmak zor mu ?

Bana diyorlar müslümanların kaderi bu...Yav ne alakası var biz her şeyi yaptık ondan sonra ise Allah'a mı bıraktık ki kader hakkımızda tecelli etsin.

Gönül Dostum benim kahrım kendime niye biliyor musun belki kendimi yetiştirip birilerine bir faydam olur diyordum ama onu bile yapmaya acizim ben işte bundan bıktım !

Bütün etrafımdaki herkes sonsuza kadar yaşayacaklarını sanıyorlar ya da imtihan olmak hic akıllarına bile gelmiyor biz burda evde rahat rahat çayımızı kahvemizi yudumlarken belki birileri İran'da, Filistin'de, Suriye'de bazıları vahşice katlediliyor kadınlar tecavüze uğruyor iste gonul dostum ben bundan bıktim ama kimseyle konuşamıyorum kimse beni anlamıyor herkes kendi işine bak diyor yav kardeşim ben zaten faniyim 3 5 kuruş bırakmışım ne bırakmamışım ne...

Anlayacağın gönül dostum bazen diyorumda gidip kendimi dergahlara kapatayım bıktım herkesten çünkü herkesin bencilliğinden kabalığından hırsından...

Neyse sen daha fazla sıkmayayım; Allah razı olsum dinliyorsun vakit ayırıp.

Sende ailende bütün sevdiklerinde Hüda-yı Lemyezel'e emanet olun, selamlarım ile.

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Güzel düşünceler bunlar .bence senin gibilerden daha çok olmalı. Allah yolunu açık etsin...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Gördüklerimizde hem fikiriz...

Çarelerimiz de ise birbirine selam veren yok...

:) :) :)

Bıksan ne olacak ki..? Bıkmasan da bir şey olacağı yok..?

Selamlar... Ahiretimiz karışık..!

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ah gönül dostum bir insanın derdi kendisiyle olmasın çok acaip ama benim sana söylediğim bıkkınlık böyle zayıf fırçalardan falan değil benim bıkkınlığım genele ben etrafıma baktıkça üzülüyorum etrafım yanıyor gönül dostum ha bir eksik ha bir fazla benim meselem bu değil ki !

Bilmiyor Hak Teala ne eyler ama ne eyler ise güzel eyler aklımızın ermediği şeylere kafa yoruyoruz.Bugun benim doktor, avukat, muhendis olmam çok önemli değil ölmemde önemli değil; önemli olan bütün müslümanların kendileri ve aileleriyle barışık ve mutlu yaşamaları kafalarında korku ile bomba değil sevinç ile balon patlamalı !

Bana diyorlar Allah'tan daha mı merhametlisin diyorum ne alakası var...Allah merhametli hemde çok ama Mülk süresinde yaradılış sebebini açıklıyor birileri birilerinin haline üzülüp yardım etse herkes iyi olsa çok mu bunu nasıl sağlayabilirim diye düşünmek çok mu bir şeyler yapmak zor mu ?

Bana diyorlar müslümanların kaderi bu...Yav ne alakası var biz her şeyi yaptık ondan sonra ise Allah'a mı bıraktık ki kader hakkımızda tecelli etsin.

Gönül Dostum benim kahrım kendime niye biliyor musun belki kendimi yetiştirip birilerine bir faydam olur diyordum ama onu bile yapmaya acizim ben işte bundan bıktım !

Bütün etrafımdaki herkes sonsuza kadar yaşayacaklarını sanıyorlar ya da imtihan olmak hic akıllarına bile gelmiyor biz burda evde rahat rahat çayımızı kahvemizi yudumlarken belki birileri İran'da, Filistin'de, Suriye'de bazıları vahşice katlediliyor kadınlar tecavüze uğruyor iste gonul dostum ben bundan bıktim ama kimseyle konuşamıyorum kimse beni anlamıyor herkes kendi işine bak diyor yav kardeşim ben zaten faniyim 3 5 kuruş bırakmışım ne bırakmamışım ne...

Anlayacağın gönül dostum bazen diyorumda gidip kendimi dergahlara kapatayım bıktım herkesten çünkü herkesin bencilliğinden kabalığından hırsından...

Neyse sen daha fazla sıkmayayım; Allah razı olsum dinliyorsun vakit ayırıp.

Sende ailende bütün sevdiklerinde Hüda-yı Lemyezel'e emanet olun, selamlarım ile.

Bunları gönülden istedikce uzaklaşıyorsun.
Allah bence diyor ki" Kulum sen kendinle ilgilen ama ! Olur da biri sana elini uzatırsa ona elini,yüreğini ,dua ni ver" Yeter!
Birine yardım etmek istersin parası yoktur Ama bu onun imtihanidir merhametli olduğun Icin seninde cebine yokluk girer.
Bir başkasının imtihanini tamamlarsin farkında olmadan.
Ben bunu idrak ettim .
"BAzen ımtihan ya Uyanık olmak lazım" Çünkü sen de olsada olmasada senin kalbin hep sabit dir .
Dua ve merhametli dir.
Selametle kardeşim :)
En güzel ibadet Allah tan sonra Aileye boyun bukmektir !

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Bütün etrafımdaki herkes sonsuza kadar yaşayacaklarını sanıyorlar ya da imtihan olmak hic akıllarına bile gelmiyor biz burda evde rahat rahat çayımızı kahvemizi yudumlarken belki birileri İran'da, Filistin'de, Suriye'de bazıları vahşice katlediliyor kadınlar tecavüze uğruyor iste gonul dostum

Hipermetrop olabilirsin belkide, Müslüman kardeşini tanıyamıyorsundur. Yaşananların iç yüzünü okuyamıyorsundur.

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Bütün yaşadıklarının hakikatında iki sır saklı .
1- allah bir kulunu kendine dost edindimi.
Mümtehine suresiayet ayet 3 -yevmel
kıyameti yafsılü beyneküm - kavlinin manası kişi yüzünü allaha döndüğünde kardasından,
anasından, babasından, refikasından, evladından kaçar buyurdu gibi allah erham ile aranızı ayırır.bunun kuranda adı kıyameti sügradır .

2-geliş yolunda yediklerin ve içtiklerin nevsini
bas ederek seni harama sürüklemeğe çalışıyor
çünkü onlarda suret giymek istiyor işte ahlakı muhammediye insanlığa bu noktada imdadına yetişiyor . El hayy

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Bütün yaşadıklarının hakikatında iki sır saklı .
1- allah bir kulunu kendine dost edindimi.
Mümtehine suresiayet ayet 3 -yevmel
kıyameti yafsılü beyneküm - kavlinin manası kişi yüzünü allaha döndüğünde kardasından,
anasından, babasından, refikasından, evladından kaçar buyurdu gibi allah erham ile aranızı ayırır.bunun kuranda adı kıyameti sügradır .

2-geliş yolunda yediklerin ve içtiklerin nevsini
bas ederek seni harama sürüklemeğe çalışıyor
çünkü onlarda suret giymek istiyor işte ahlakı muhammediye insanlığa bu noktada imdadına yetişiyor . El hayy

Nasıl yetişiyor ?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Benim esmalarım dönem dönem ruh halime göre değişiyor yaşadıklarıma görede mesela uzun zaman EL BAİS esması ile hem haldim bu günlerde yüreğimi yakan ZÜL CELALİ VEL İKRAM esması Rabbim hayırlarıma vesile eylesin inşallah...

Üst Alt