Teşekkür ederim kardeşim gözlerinize sağlık, evet, önce sabah namazı öncesi eyüpsultan hz.lerini ve öğleden sonra aziz mahmud hüdayi hz.lerini ziyaret etmekle uykusuz ve güzel birgün geçirdim,ellerıne saglık admınım harıka bır gün gecirmsınız cekımlerınızda guzel rabım yolunuz acık etsın dualarınızda kabul etsınnn
abi ya sırasımıydı şimdi zaten gidemedim gidebilseydim bugünlerde orada olacaktımözlemim depreşti istanbula...
bakın şu sultanzade sofrasıydı sanrım yemek yedik biaç ay önce![]()
yook nerdeee başka bahara kaldı bu hayalaman özlemim depreşti diye hemen yola felan çıkmayın çünkü yollar çok fena,
allah nasip ederse bende biray sonra ordayım inşallah![]()
O bahar,da çabuk gelir kardeşim biz sabırla bekleyelim inşallahyook nerdeee başka bahara kaldı bu hayalneyse sabredeyim bakalım kızımz isatnbula gelin olacak nasıl olsa...
İnşallah kardeşim, niyetin hayr ola.Üç sene önce bizde gitmiştik eyup sultana ve aziz mahmud hüdayi hazretlerini ziyarete inş bu sene nasip olursa istanbul da yakınlarımızı ziyaret etmeyi düşünüyoruz gidersek inş o mübarek yerleride ziyarete gideceğim Allah kısmet ederse.
Ahbe kardeşim bende sizin gurbet ellerinde vatan hasretiyle yanıp tutuştuğunuzu bilerek, kendi çektiğim bu istanbul resimlerine bakarak hasret giderirsiniz diye düşünmüştümhy..Selamun Aleykum Hayirli geceler efendim..
siz bu resimleri ekler iken hiic Kul ve Goz HAkkindan korkmuyormusunuz?
göz hakkı Vermesi şart değildir, ancak istanbulun hasretti ile yanip tutusur iken bu muhacir bu guzelim resimlere bakar iken cani yanmaz mi?
Ahbe kardeşim bende sizin gurbet ellerinde vatan hasretiyle yanıp tutuştuğunuzu bilerek, kendi çektiğim bu istanbul resimlerine bakarak hasret giderirsiniz diye düşünmüştümhy..
göz hakkınızı buyurun resimlere bakarak burdan alın işte yahuu
zaten belki bunlar son hatıra olacak gibi derken başka nezaman giderim belli değil:imkansiz:.
harikaaEyvallah hocam iyi yaptın bende bunu bulamayınca nakliye esnasında kasadan düştü herhale dye düşünmüştümEline sağlık usta,aynı konu vardı o nedenle sonrakini uçurdum...