Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bir ninenin ölmüş eşine mektubu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 49609" data-attributes="member: 1049"><p>Rabbim gönlümüze sevgiyi bahşetmeseydi nasıl sevebilirdik?</p><p>insan sahip oldugu her sey her nimet ile imtihan edilir de Sevgi,Sefkat, Vefa ve insanligi ile imtihan edilmiyecegini mi saniriz?</p><p>Rabbim bize o sevgiyi bahşetiği için sev, şükürle sev, O'nun rızasını gözeterek seversek o zaman goruruz ki dunya ve ahirettimiz cennet olur ins.</p><p>Şükür et Rabbine o sevgiyi sana bahşettiği için...</p><p>cunku Şükr edilmeyen nimetler nankorlugumuzden dolayi elimizden alinabilir!</p><p>Farkindamiyiz artik eskisi gibi sevemiyoruz bile..bazen hic bir sey hissedemiyoruz..</p><p>kendimizi, cocuklarimizi, anne babamizi, Yaradani bile layiki ile sevemiyoruz..</p><p>ne oldu bize? icimizde sanki bir sey kayboldu.. hep hayatti eksik ve mutsuz bir sekilde yasiyoruz...</p><p>Rabbim bize iki kalb vermedi,bizim iki kalbimiz yoksa BİR kalbimizle ilk once BİR'i sevelim...</p><p>O Bir-i sevmiyen binleri de sevemez!!</p><p>Hakk'dan ötürü kulu sevmek, kuldan geçip Hakk'a götürür bizi. Kuldan ötürü Hakk'ı unutmak, Hakk'a varmadan küfr'e götürür bizi....</p><p>Elbette ki; Yaradan kuluna mana olarak çok yakındır! ancak insanlar manayı unutup maddeye daldıklarından, ruhu unutup bedene ve nefsin maddi isteklerini tatmine yöneldiklerinde, kendi kendilerini Yaradan'dan uzaklaştırmış olurlar...</p><p>Yaradan-i sevmiyen Yaradilani nasil sevsin ki?</p><p>iste bizim butun sorunumuz bu....</p><p>Affet Bizi Allahim..Biz Seni Sevmeyi unuttuk.. Sen bizi Sevmekten vazgecme Eyy Rabbim..</p><p></p><p>ALLAHIM..KALBİME VERDİĞİN İMAN İLE KORU BENİ..</p><p>AĞLIYORUM SEN ÜLFETİNLE AVUT BENİ..</p><p>SAVRULUYORUM BİLİNMEZLERE..HAZAN YAPRAĞI GİBİ...SEN..SENNN..TUT BENİ..EYY RABBİM...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 49609, member: 1049"] Rabbim gönlümüze sevgiyi bahşetmeseydi nasıl sevebilirdik? insan sahip oldugu her sey her nimet ile imtihan edilir de Sevgi,Sefkat, Vefa ve insanligi ile imtihan edilmiyecegini mi saniriz? Rabbim bize o sevgiyi bahşetiği için sev, şükürle sev, O'nun rızasını gözeterek seversek o zaman goruruz ki dunya ve ahirettimiz cennet olur ins. Şükür et Rabbine o sevgiyi sana bahşettiği için... cunku Şükr edilmeyen nimetler nankorlugumuzden dolayi elimizden alinabilir! Farkindamiyiz artik eskisi gibi sevemiyoruz bile..bazen hic bir sey hissedemiyoruz.. kendimizi, cocuklarimizi, anne babamizi, Yaradani bile layiki ile sevemiyoruz.. ne oldu bize? icimizde sanki bir sey kayboldu.. hep hayatti eksik ve mutsuz bir sekilde yasiyoruz... Rabbim bize iki kalb vermedi,bizim iki kalbimiz yoksa BİR kalbimizle ilk once BİR'i sevelim... O Bir-i sevmiyen binleri de sevemez!! Hakk'dan ötürü kulu sevmek, kuldan geçip Hakk'a götürür bizi. Kuldan ötürü Hakk'ı unutmak, Hakk'a varmadan küfr'e götürür bizi.... Elbette ki; Yaradan kuluna mana olarak çok yakındır! ancak insanlar manayı unutup maddeye daldıklarından, ruhu unutup bedene ve nefsin maddi isteklerini tatmine yöneldiklerinde, kendi kendilerini Yaradan'dan uzaklaştırmış olurlar... Yaradan-i sevmiyen Yaradilani nasil sevsin ki? iste bizim butun sorunumuz bu.... Affet Bizi Allahim..Biz Seni Sevmeyi unuttuk.. Sen bizi Sevmekten vazgecme Eyy Rabbim.. ALLAHIM..KALBİME VERDİĞİN İMAN İLE KORU BENİ.. AĞLIYORUM SEN ÜLFETİNLE AVUT BENİ.. SAVRULUYORUM BİLİNMEZLERE..HAZAN YAPRAĞI GİBİ...SEN..SENNN..TUT BENİ..EYY RABBİM... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bir ninenin ölmüş eşine mektubu
Alt