• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Birebir çıkan rüyalar

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül hocam selamün aleyküm öncelikle. iyisinizdir işallah. hocam benim kafama takılan bişey var bir tanıdığımız var gördüğü her rüya iyisiyle kötüsüyle birebir çıkıyor. kendi de şaşkın ve bazen korkuyor da. bununla ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim. birde ben yaklaşık 2 haftadır gördüğüm bütün rüyaların yorumlarını okuyorum ve hepsinin yorumu neredeyse hep aynı, sizin sitenizden de takip ediyorum yorumları hem burda hemde başka yerlerde de rüyalar farklı olmasına rağmen yorumlar hep aynı. bu sizce bir işaret mi gelecek bir durumun habercisi mi, ne anlam vereceğimi de açıkçası bilemedim siz aklıma geldiniz size danışmak istedim.Allaha emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gönül Dostum ve Aleykümselam
Rüya alemi insanlığın çözemediği bir muammadır. Çünkü rüyayı denetlemek mümkün değil, aksine rüyalar bazen insanları yönlendiriyor.
Rüya alemi Beynin, uyku sırasında zaman ve mekânı aşarak birtakım mesajlar alabildiği söyleniyor. Bu da bize rüyalar halinde yansıyor.
Olaylar gerçek dışı mekânlarda oluşmasına rağmen, çoğu zaman geleceğe yönelik bilgiler ortaya koyabiliyorlar..

Bizlere yaşamımızda Acı, Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında, Bizim İçimizdekini, BİZE göstermek, Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz, alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var, o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara. "demistir..

Yaşamımız da karşılaştığımız her şey, İç Dünyamıza AYNALIK görevi yapmaktadır...
Bu Bizim kabullenemediğimiz, kendimizden bile sakladığımız Hallerimizin Seyridir...
Bizden bizedir olan..

Fiziksel DIŞ Dünyamız ile, İÇSEL, Psikolojik Gerçekliğimiz arasında hiçbir ayrılık yoktur...
Algıladığımız her şey İÇTEN- Dışa Projekte olanın, DIŞTAN- İçe şeklinde algılanmasından kaynaklanmaktadır....
Kişi DIŞ Dünya da değil, Beynin içinde oluşan HAYAL Dünyasında yaşamaktadır...

MANA(esma) yüklü frekans Dalgalarının, BEYİNDEKİ veri Tabanı oranında, Değerlendirilmesi neticesinde Madde(fizik Dünya) BİZİM için, Bize göre, VAR olur.
KURAN’da(Müzemmil Süresinde) “Ey Örtüsüne Bürünen” şeklinde ifade edilmektedir.

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/22565-insanda-saika-denen-bir-his-vardir.html

zeynepvrl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyalarımın aynısı çıkıyot

Ben çok sık rüya görüyorum..Ve bir gün sonra aynısı çıkıyor yada belli bir süre sonra kimisi de mesaj olarak geliyor yine de bu rüyaları dikkate almalımıyım? saskn..saskn..

Üst Alt