Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Birine ısınmak evlenmek için yeterli mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bir yolcu" data-source="post: 97331" data-attributes="member: 9641"><p>Evet tanımak için çok fırsatım olmadı. Yani ben çok erken bitirdim içimdeki bi şey engel oldu. Güvenemiyorum belki yaşam tarzından hayat anlayışlarımız farklı benim biraz keskin çizgilerim var o daha esnek. Aslında içi dışı bir bi insan saklamaz yani. Yönlendirilmeye çok müsait bir insan değil. Acaba diyorum Allah belki benim vesilemle o kulunu kurtaracak Bir yandan iç sesim hep mutlu olursunuz diyor bir yandan ya mutsuz olursam üzülürsem diyorum çok karışık kafam patlıyor bazen düşünmekten?.bazen başkalarına heves ediyorum neden ben böyleyim diye. Aslında hiç böyle değildim bi kaç sene öncesine kadar. Bir imtihandır sürüyor hâlâ. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim kardeşim duanı beklerim hayırlı geceler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bir yolcu, post: 97331, member: 9641"] Evet tanımak için çok fırsatım olmadı. Yani ben çok erken bitirdim içimdeki bi şey engel oldu. Güvenemiyorum belki yaşam tarzından hayat anlayışlarımız farklı benim biraz keskin çizgilerim var o daha esnek. Aslında içi dışı bir bi insan saklamaz yani. Yönlendirilmeye çok müsait bir insan değil. Acaba diyorum Allah belki benim vesilemle o kulunu kurtaracak Bir yandan iç sesim hep mutlu olursunuz diyor bir yandan ya mutsuz olursam üzülürsem diyorum çok karışık kafam patlıyor bazen düşünmekten?.bazen başkalarına heves ediyorum neden ben böyleyim diye. Aslında hiç böyle değildim bi kaç sene öncesine kadar. Bir imtihandır sürüyor hâlâ. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim kardeşim duanı beklerim hayırlı geceler... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Birine ısınmak evlenmek için yeterli mi?
Alt