Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Birini sevmek istiyorum, sevilmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeşil-ELMA" data-source="post: 103195" data-attributes="member: 12616"><p><span style="font-size: 12px">Aleykümselam</span></p><p><span style="font-size: 12px">Yüce Allah'tan bişeyler isterken bazan düşünerek istemek lazım. İslami prensiplerde sevgili kavramı bugünkü telakkiden çok uzaktır. Yani İslami hayat yaşadığımızda sevgili nasıl olacak, sevgili ne kadar caiz ve sevgili ile o süreçte nasıl görüşülecek?</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gerçek Sevgili Allah'tır. Allahı seviyorsanız fani aşklara herek yoktur.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Allahı bulan herşeyi bulmuştur. O'nu kaybeden herşeyi kaybetmiştir.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Siz hiç Allah'a aşık oldunuz mu? O zaman bu süreçte madem ki sevgili arıyorsunuz işte size fırsat: Allah'a aşık olmaya çalışın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Allah'a aşık olmak her daim Allahı zikirle olur</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Günümüz sosyal hayata baktığımız zaman özellikle çarpık medya dayatmalarının esaretinde ve yönlendirmesinde korkunç bir hoyratlık var. İlişkiler son derece şeytani olmasına rağmen bunu çok doğal hatta modernliğin gereği olarak sunması şuuraltı müktesebatınızı mahfetmekte. Buna izin vermeyin.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">İllaki birisini seversiniz ancak bu sevgi doğal seyrinde olmalı. İnsanlara fazla güven olmamalı. "Seviyorum"demeye tav olmayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Çevrenizin size önerdiği insanlarla tanışıp ve görüşmeleriniz evlilik amaçlı olmalı. Bu görüşmelerde yanınızda teçrübeli âkîl insanlar olmalı. Çünkü yaşınız çok genç ve çok çabuk kandırılırsınız. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Yakınlarınızdan her konuda destek almanızı tavsiye ederim. Güvendiğiniz tecrübeli dostlarınızdan destek almalısınız.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeşil-ELMA, post: 103195, member: 12616"] [SIZE="3"]Aleykümselam Yüce Allah'tan bişeyler isterken bazan düşünerek istemek lazım. İslami prensiplerde sevgili kavramı bugünkü telakkiden çok uzaktır. Yani İslami hayat yaşadığımızda sevgili nasıl olacak, sevgili ne kadar caiz ve sevgili ile o süreçte nasıl görüşülecek? Gerçek Sevgili Allah'tır. Allahı seviyorsanız fani aşklara herek yoktur. Allahı bulan herşeyi bulmuştur. O'nu kaybeden herşeyi kaybetmiştir. Siz hiç Allah'a aşık oldunuz mu? O zaman bu süreçte madem ki sevgili arıyorsunuz işte size fırsat: Allah'a aşık olmaya çalışın. Allah'a aşık olmak her daim Allahı zikirle olur Günümüz sosyal hayata baktığımız zaman özellikle çarpık medya dayatmalarının esaretinde ve yönlendirmesinde korkunç bir hoyratlık var. İlişkiler son derece şeytani olmasına rağmen bunu çok doğal hatta modernliğin gereği olarak sunması şuuraltı müktesebatınızı mahfetmekte. Buna izin vermeyin. İllaki birisini seversiniz ancak bu sevgi doğal seyrinde olmalı. İnsanlara fazla güven olmamalı. "Seviyorum"demeye tav olmayın. Çevrenizin size önerdiği insanlarla tanışıp ve görüşmeleriniz evlilik amaçlı olmalı. Bu görüşmelerde yanınızda teçrübeli âkîl insanlar olmalı. Çünkü yaşınız çok genç ve çok çabuk kandırılırsınız. Yakınlarınızdan her konuda destek almanızı tavsiye ederim. Güvendiğiniz tecrübeli dostlarınızdan destek almalısınız.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Birini sevmek istiyorum, sevilmek istiyorum
Alt