• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Bismillahirrahmanirrahim

FERDİ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum.. ben enistemin email sayfasını kullanıyorum. bayanım adım dilek kendime ait sayfam olmadıgı için bu şekilde ulaşabildim size rüyamın tabirini yaparsanız ALLAH sizden razı olsun inşaALLAH.. ruyam da her taraf karanlık ben oturuyrum bir oda da karşıdan teyzemin oğlu geliyor üstünde takım elbise var önünde bir gurup çocuk...çok sinirli bir şekilde bana doğru geliyor en sonunda önümde durdu ellerini uzattı bana iki elimden tutu beni başka bir odaya götürdü orda bir çıkış kapısı vardı o çıktı ordan ve cam var orda ben onu seyrediyorum dışarda ateşte demir dövülüyordu o bana ben de ona bakıp gülümsüyoruz.. ordan başka bır yere geçtim dışardayım beyaz bir minübüs var babamlara ait onu sürmak için yaklaşırken minübüs beya bir ata dönüştü ve atın üstünde yine aynı kişi teyzemin oğlu idi elini uzattı ben elimi verdim ona beraber ata bindik orda uyandım işte...ALLAH rızası için yorumlarınızı bekliyorum beni habersiz bırakmyın SELAMET le inşaALLAH.

Yönetim/Edit: Aleyküm selam, eniştenizin email sayfasını kullanma yeteneğiniz olduğuna göre demekki kendiniz içinde bir email sayfası açma yeteneğine sahipsiniz,
ohalde emanet sayfalarla yorum istemeyin kendi sayfanızı açın kendi isminiz veya nickinizle yorum isteyin lütfen, yorumlar kulanıcının ismine veya nickine bakılarak yorumlanır!...

Üst Alt