Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Biz namuslu olduğumuz için evde kaldık.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48792" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bildiginiz gibi bir cok genc kizimiza koruyucu Annelik yapmaktayim ve en cok ittina edilmesi gerekenlerden iki seyin cook onemli oldugunu fark ettim..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">birisi “Meslek Seçimi” ve diğeri ise “Eş Seçimi”dir. </span></p><p><span style="color: black">Bu İki karar ve seçimin her ikisi de çok önemli ve hassastır. Fakat ikincisi yani eş seçimi diğerinden, yani iş seçiminden çok daha önemli ve hassastır.ve insanin dunya ve ahirettini etkileyen en buyuk faktordur..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">ve yukaridaki yaziya da katilmadigimi ilk once belirteyim..</span></p><p><span style="color: black">Çoğu zaman, iyi bir erkeğin kötü bir kızla evlenmesi veya iyi bir kızın kötü bir erkekle evlenmesi sonucu bataklığa sürüklendiklerini ve her şeylerini elden verdiklerini görmüşüzdür.! tabiki tersi de olabilir Hidayetti Veren Rabbim dir.. ama es secerken cocuklarnizi yetistirecek Saliha hanimlar tercih edilmeli derim..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Kadın dört şey için nikâh edilir; malı, güzelliği, soyu ve dindarlığı... Sen bunlardan dindar olanını araştır, bul. Mes’ûd olursun.." (112) buyurmuşlardır.</span></p><p><span style="color: black">Zîrâ erkekler evlenirken umûmiyetle bu dört hususu gözönünde bulundururlar, dindârlığı ise en sona bırakırlar...ve Aldanirlar </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Hosgeldiniz Dunya Cehennemine Beyler sizi soyle ilk siraya alalim..</span></p><p><span style="color: black">Yahu huylu huyundan vaz gecer mi?Beni alir iken acik almistin kabul ettin simdi de kapanmiyorum zorla kapatamazsin derler..</span></p><p><span style="color: black">Benim kendi KIZIM dunya guzeli..ama tesseturludur Hamd olsun..ve onu alan begenen, evlenen oyle gorup alacaktir.. ilerde yok basini acacaksin ! Yok kiyafetini kisaltacaksin demeye HAKKI yoktur.. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Evlilik bir akid anlasmadir.. ilk gunde oturup konusup anlasirsiniz..bu bu sartlarim var kabul ediyormusun evet veya Hayir yook yarin Ben onu degistiririm diye bos hulyalara girmeyin dikkat edin! O sizi degistirmmesin olur mu?</span></p><p><span style="color: black">Kendi koruyuculugunu yaptigim kizlarimdan hic birini Allah-in izni ile ibadet Ehli olmiyana vermem.. hele icki, sigara, gibi aliskanliklari olanlar Vakfimizin etrafinda bile gezmelerini yasaklarim.. bu konuda o kadar cok hassasim anlayin iste..</span></p><p><span style="color: black">Neden mi? cunku Yaradanini bilmeyen Sevmiyen Yaradilani nasil Sever Ya Hu...nasil sefkat ile davranir.. Allah tan korkmiyandan korkulur Vesselam Selamet ile Hayra Kalin..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48792, member: 1049"] [COLOR=black]Bildiginiz gibi bir cok genc kizimiza koruyucu Annelik yapmaktayim ve en cok ittina edilmesi gerekenlerden iki seyin cook onemli oldugunu fark ettim..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]birisi “Meslek Seçimi” ve diğeri ise “Eş Seçimi”dir. [/COLOR] [COLOR=black]Bu İki karar ve seçimin her ikisi de çok önemli ve hassastır. Fakat ikincisi yani eş seçimi diğerinden, yani iş seçiminden çok daha önemli ve hassastır.ve insanin dunya ve ahirettini etkileyen en buyuk faktordur..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]ve yukaridaki yaziya da katilmadigimi ilk once belirteyim..[/COLOR] [COLOR=black]Çoğu zaman, iyi bir erkeğin kötü bir kızla evlenmesi veya iyi bir kızın kötü bir erkekle evlenmesi sonucu bataklığa sürüklendiklerini ve her şeylerini elden verdiklerini görmüşüzdür.! tabiki tersi de olabilir Hidayetti Veren Rabbim dir.. ama es secerken cocuklarnizi yetistirecek Saliha hanimlar tercih edilmeli derim..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Kadın dört şey için nikâh edilir; malı, güzelliği, soyu ve dindarlığı... Sen bunlardan dindar olanını araştır, bul. Mes’ûd olursun.." (112) buyurmuşlardır.[/COLOR] [COLOR=black]Zîrâ erkekler evlenirken umûmiyetle bu dört hususu gözönünde bulundururlar, dindârlığı ise en sona bırakırlar...ve Aldanirlar [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Hosgeldiniz Dunya Cehennemine Beyler sizi soyle ilk siraya alalim..[/COLOR] [COLOR=black]Yahu huylu huyundan vaz gecer mi?Beni alir iken acik almistin kabul ettin simdi de kapanmiyorum zorla kapatamazsin derler..[/COLOR] [COLOR=black]Benim kendi KIZIM dunya guzeli..ama tesseturludur Hamd olsun..ve onu alan begenen, evlenen oyle gorup alacaktir.. ilerde yok basini acacaksin ! Yok kiyafetini kisaltacaksin demeye HAKKI yoktur.. [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Evlilik bir akid anlasmadir.. ilk gunde oturup konusup anlasirsiniz..bu bu sartlarim var kabul ediyormusun evet veya Hayir yook yarin Ben onu degistiririm diye bos hulyalara girmeyin dikkat edin! O sizi degistirmmesin olur mu?[/COLOR] [COLOR=black]Kendi koruyuculugunu yaptigim kizlarimdan hic birini Allah-in izni ile ibadet Ehli olmiyana vermem.. hele icki, sigara, gibi aliskanliklari olanlar Vakfimizin etrafinda bile gezmelerini yasaklarim.. bu konuda o kadar cok hassasim anlayin iste..[/COLOR] [COLOR=black]Neden mi? cunku Yaradanini bilmeyen Sevmiyen Yaradilani nasil Sever Ya Hu...nasil sefkat ile davranir.. Allah tan korkmiyandan korkulur Vesselam Selamet ile Hayra Kalin..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Biz namuslu olduğumuz için evde kaldık.
Alt