• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

böyle olsun istemezdim

İlkgül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sizinle nasıl iletişime geçeceğimi bilmediğimden sizlere dualarımı iletemedim hatta bu yazımın bile doğru yere yazıp yazmadığımdan şüpheliyim... Ben her rüyamı yazdıktan sonra mutlaka Allah'ın rızasını diledim sizin için ve dualarımda olmuştur ayriyeten kontrol ederseniz. Bu durum beni çok üzmüş bulunmakta kimsenin gönlünü kırmak istemem ben size dua etmesem bile (ki ediyorum) unutmayın ki sizin emeğinizi bir gören bilen var benim gibi aciz bir kul dille söylese çare siz hayır işlerken karşınızdaki kişi size dua etmedi diye hayrınızı geri alamazsınız...unutmayalım ki niyet rahmanidir
Bende olan emeğinizi inkar edemem acizliğim den bunu dile getirmemiş ola bilirim Bu durum beni utandırdı. Rüyamı yorumlamayacağınızı söylediniz sizin kararınız saygı duyarım EyvAllah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm ben de böyle olsun istemezdim !Bu durum beni de ziyadesi ile utandırdı!!
böyle olmasini istemiyorsak Çekip gitmek yerine;olması gerektiği gibi olur hem kendimizi hem de karşımızdaki insanı zor duruma düşürmekten,utandırmaktan kurtarırız..utngc..
Boşa kürek çektiğine inanıyorsan ineceksin o kayıktan...

bütün konulariniza baktim ya Selamsiz ya da yorumladiğim rüyalariniza Teşekkür Butonu var bir tanesine Allah rizasi icin bir kere Teşekkür edilmemiş..
ben bu yazdiklarimi Sizin okuduğunuzu nerden bileyim...okuyup cekip gitmek bence pek insani bir davranış değildir..

Yanlış bir yol tutmuş kimi insanlar vardır ki, onlara ne kadar çok öğüt verirsen ver, tuttukları yanlış yoldan onları çevirmekte bu öğütler bir fayda temin etmez.
Ama takip ettiği yanlış yolda başına gelen bir felâket, onu doğru yola getirmekte daha etkili olur.
Çünkü kötü tecrübelerin öğretme gücü oldukça büyüktür.Yaşanılan ve hissedilen şeylerin unutulması çok zordur...

Ya âlim, ya talebe ol, yâ dinleyici veya ilmi seven ol! Beşincisi olma helâk olursun!) [Beyhekî]
Hayat iyi bir canbazın ipte yürümesi gibidir... Dengeyi akıl ve kalb sağlar..Birisine fazla verdinmi ağırlığı; dengen bozulur..
neyse her kes kendince,kaderince , nasibince ,idrakinca hisselenir

Yanlışın neresinden dönülse kârdır. Oturup düşünüyorum çoğu zaman.
Biz hiç mi ders almayacağız yanlışlarımızdan? bin bir nasihat da etsem fayda etmiyecek gibi..

bu uyari Size şahsiniza değil Sizin gibi davranan bütün üyeleredir selametle...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/16294-ruyada-maymun-gorulmesi.html

Üst Alt