Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 24036" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong>Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi!</strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer Allah ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ey diri olan!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ey ebedi var olan!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ey izzet ve ikram sahibi olan!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah ım!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ya Rabbi!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 24036, member: 3"] [INDENT][SIZE=3][B]Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi![/B] Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer Allah ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ya Rabbi! İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür. Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah ım! Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir. Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et... AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.[/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun
Alt