Buğday çiminin kansere faydaları

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
bugdayimi.jpg


İnsanoğlunun temel besin kaynağı olan buğdayın özellikle de buğday çimi suyunun ‘şifa içeceği’ olduğu belirtiliyor.

Başta magnezyum olmak üzere B1, B6, B12, C, E, K ve beta karoten gibi gibi vitaminlerden bolca ihtiva ediyor. Mükemmel bir protein kaynağı fakat hibrit tohumlu bir buğdayın bu kadar fayda sağlaması mümkün değil. Hibrit tohumlu her şeyin kalitesi düşüş göstermektedir. Buğday, çavdar, yulaf, kabuklu pirinç ve yoncanın aynı etkiye sahip olduklarını bilimsel olarak kanıtlandığı söylenmektedir.

Doğadaki 102 mineralden 90’nını buğday çiminin ihtiva ettiği bilinen bir gerçektir. Önemli olan buğday, ıspanak, lahana, karpuz gibi bir çok gıdanın hibrit tohum taşıyıp taşımadığını öğrenebilmektir.

Kansere Karşı Buğday Çimi Suyu

Orta Asya Türkleri’nin tedavi için içtiği buğday çimi suyunun ihtiva ettiği zengin vitamin ve mineraller sayesinde kanseri önlediği bildirildi.

Doğadaki 102 mineralden 90′ını ihtiva eden buğday çimi suyu, başta kanser olmak üzere birçok hastalığı önlediği için şifa deposu özelliği taşıyor. Uzmanlar, 30 cc’lik 1 bardaktaki buğday çimi suyunun 3,5 kiloluk sebzedeki vitamin ile 8 kilo ıspanakta bulunan demire eşdeğer olduğunu bildirdi.

Buğday çimi suyu satan bir aktar, buğday çimi suyunun günde sadece 1 kere tüketilmesi gerektiğini söyledi. Buğday çimi suyunun etkili bir kanser ilacı olduğunu ifade eden aktar, bitkisel tedavi ilacının kandaki toksinleri etkisiz hale getirdiğini kaydetti.

Sıvı oksijenle dolu olan bu bitki suyunun doğanın en güçlü kanser önleyicisi olan ‘laetril’ içerdiğini belirtiliyor. ‘Buğday çimi suyu vitamin ve mineral bakımından çok zengin. Bu bitki suyunun günde sadece 1 kere kullanılması öneriliyor. Doktorlar, zengin içerikli olduğu için ikinci bardağı tavsiye etmiyor. Atalarımız, bu suyu eskiden tedavi maksadıyla kullanıyordu. Kanser başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği söyleniyor!
 
Üst Alt