Bugün içimde buruk bir sevinç var...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm; sizlerde benim ailemsiniz bugün boşanma davamız vardı. Çok enteresan birşey oldu karşı taraftan gelen yine olmadı her zaman ki gibi; 5 şahidim vardı bugün 3 tanesi dinlendi. Boşanma davasında şükürler olsun herşey lehimize devam ediyor, bugün 3.cü ama benim gittiğim ilk duruşmaydı. Ve hakim beni şahitleri dinledikten sonra bir anda karar dedi avukat ben ve şahitlerim şok olduk avukat bitti mi karar mı veriyorsunuz dedi. Yok ya bir şans daha verelim dedi benden numarasını aldılar avukat bir daha ki duruşmada bitebilir dedi.

İstediğim boşanmak zaten davayıda ben açtım ama yine de ne biliyim bir taraftan istediğim gibi gidiyor mutluyum diğer taraftansa içimde bir burukluk var. Öyle bir haldeyim ki üzülmeli miyim sevinmeli miyim bilmiyorum. Diğer taraftan o kadın bu kezde abi dediği babasının arkadaşının oğlunun resimlerini paylaşıp üzerine mavişim, dünyam, sarım ve yakışıklım gibi şeyler yazmış hatta bugünde onun ve kendisinin resimlerini toplayıp slayt yapmış paylaşmış ve bunlardan o çocuğunda haberi bile yok. Hatta benden son konuşmamızda kızımın resmini istedi bende göndermedim çünkü özlediği için değil sanal ortamda paylaşmak istediği ve gösteriş yapmak istediği için göndermedim. Ki ben böyle yerlerde aile resimlerinin paylaşılmasına karşıyım. Ben göndermeyince dayımın kızıyla benim kızım aynı yaşta bu kezde dayımların hesaptan o çocuğun resimlerini alıp dünyalar tatlısı kızım, ömrüm vsç şeyler yazıp paylaşmış nasıl bir psikoloji anlamadım.

Tek anladığım sanırım psikolojisi iyice bozulmuş haline üzülüyorum ama kendi seçimi benim elimden gelen hiç birşey kalmadı. Başka anlam veremiyorum ben psikolojisi iyice bozulmuş sizce mantık ne olabilir özellikle bu resimleri kullanarak ne yapmaya çalıştığını yorumlarsanız çok sevinirim. Allah sizlerden razı olsun sizler benim ailemden parçalarsınız bu yüzden sizlerle paylaşıp fikrinizi almak beni mutlu ediyor. Belki aranızdan bana kızanlarda vardır o kadar çektin bırak artık sanane ne yaparsa yapsın başına gelenleri çeksin diyenlerde vardır. Haklısınız ama ben bunca kötülüğü yaşamama rağmen onun ve onlar gibi olamam başına kötülük gelmesine kötü yola düşmesine gönlüm razı olmaz kaldı ki kötü de olsa evladımın annesi benimde yapım bu aman boşver banane diyemiyorum. Hakkınızı helal edin. Başınızı ağrıtıyorum. Bu mesajı kötü olduğum üzüldüğüm için yazmadım hala herşeye sabredebiliyorum :) sadece ailemle paylaşmak istedim.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Ve Aleykümselam, hayırlısı olsun kardeşim, gün doğmadan neler doğar! Her yokuşun bir inişi olacak elbet. Herkes hak ettiğine kavuşur. Bizim bilmediğimizi bilen Rabbim hayırlı sonuçlara ulaştırsın inşAllah.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun abi istediğimiz gibi devam ediyor şükürler olsun ama işte içimde buruk bir tarafta var. Herşeyi biliyosun abi bana kızıma yaptıklarından sonra hala başına daha kötü şeyler gelmesini, yanlış ve kötü yollara düşmesini istemiyorum. Dediğim gibi sanırım ciddi psikolojik sorunları var doğru yolu bulsun diye dua ediyorum umarım başına bir kötülük gelmeden yaptığı hataları günahları zulümleri görürde doğru yolu bulur. Elimden başkasıda gelmiyor abi. Hakkımızda hayırlısını nasip eylesin Rabbim. Allah senden razı olsun abi iyi ki varsınız...

Rabbim sizlerinde bu mübarek Cuma gecesi hürmetine bütün dertlerinize sıkıntılarınıza hastalarınıza derman ferahlık ve şifa nasip eylesin.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm tolunay kardeşim;sabır ,iyi niyet,ilahi adaletin mutlaka tecelli edeceğini ve suyun akıp yatağını bulacağını biliyoruz,Rabbül alemin kulu için kötü şey istemez ne yazılmışsa alın yazımıza mutlaka hikmetle doludur,hiç birşey sebebsiz yada kula eziyet için değil Allah'a iman burda işte inanmak ,sımsıkı o içimizi ısıtan o kuvvetli inanca sarılmak ,görmeden imanın tüm sırrı burda yüreğin yanması ,iman,güven sımsıkı canın taaaaa içinde en içinde bir gülistan bahçesi işte sen orda ol gerisini merak etme kardeşim.Hayırlı olanın haberini inşallah alırız yakın zamanda Allah cc emanet ol hayır dua ile kal.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun abla haklısın beni evladını düşünmeyen insan için hala endişeleniyorum. Mevlam neyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı. O anda sevindim abla ama sonrasında üzüldüm neticede yıkılması için kurmamıştım bu yuvayı ve bu olayların tam ortasında evladım var keşke böyle olmasaydı ama Rabbim böyle takdir ettikten sonra sorgulamak ne haddime. Bugün ki davada hissettiklerim bunlar ama ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş kendi etti kendi buldu ben elimden geleni yaparken horlandım aşağılandım suçlandım. Bana yapacak başka bir şey bırakmadı ama yinede onun dediğini yani acıma acınacak hale düşersin dediğini ben yapamıyorum. Evet acınacak hale düşebilirim ama acımasızlık edemiyorum benim fıtratımda böyle başına geleceklere üzülüyorum. Umarım ben yanılmış olurum ve başına birşey gelmez. Sabrın sonu selamettir bekleyip ömrümüz yeterse yaşananların içindeki hikmeti hayrı göreceğiz Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir terslik çıkmazsa sanırım 20 ocakta bitebilir abla yine burdan haber veririm. Allaha emanet ol ablacım iyi ki varsınız yoksa ben kendi halime kalsaydım herşey daha çekilmez olurdu.

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm,inşallah hayırlısıyla sizin içinde çocuğunuz içinde en kısa sürede hayır ile sonuçlanır meseleniz.sabır ve dua herşeyin ilacıdır ve sizde burda birçok kişinin hayır duasını aldınız inşallah Allah elbet bu dua eden kullarından birinin temiz kalbi hürmetine hayırla sonuçlandıracaktır inşallah,siz ona inanıp tevekkül ettikten sonra size sabır ile dua etmek düşer.Allah kızınızın başından ayırmasın.Rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun...

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Boşanmak çok zor olmalı karşi taraf ne yaparsa yapsın özellikle de ortada çocuk varsa.. Allah YARDIMCINIZ olsun bu cuma günü hürmetine tüm derdi olanlara da.. Vicdan çok güzel herkes de olmayan bir şey maalesef ..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm,inşallah hayırlısıyla sizin içinde çocuğunuz içinde en kısa sürede hayır ile sonuçlanır meseleniz.sabır ve dua herşeyin ilacıdır ve sizde burda birçok kişinin hayır duasını aldınız inşallah Allah elbet bu dua eden kullarından birinin temiz kalbi hürmetine hayırla sonuçlandıracaktır inşallah,siz ona inanıp tevekkül ettikten sonra size sabır ile dua etmek düşer.Allah kızınızın başından ayırmasın.Rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun...

Boşanmak çok zor olmalı karşi taraf ne yaparsa yapsın özellikle de ortada çocuk varsa.. Allah YARDIMCINIZ olsun bu cuma günü hürmetine tüm derdi olanlara da.. Vicdan çok güzel herkes de olmayan bir şey maalesef ..

Selamün aleyküm gülcem ve cglaa16 kardeşim Allah sizlerden razı olsun. Haklısın gülcem kardeşim şükürler olsun ki duacı olan kardeşlerimizin hürmetine Allah'ın izniyle bunlarıda atlatacağız. Allah sizlerden razı olsun. cglaa16 kardeşim olanlara karşı her ne kadar sabır etsemde Rabbime bıraksamda bende üzülüyorum. Bir yuva kurduk evladımız oldu belki çokta huzurumuz yoktu, ama böylesine kötü böylesine nefsine köle olup evladını bile düşünmez hale gelecek kadar kötü değildi. Ablası amcası bu hale gelmesine sebep oldular şimdi onların yanında bile değil olanda hem kendine hem bana özelliklede en ağırı kızıma oldu. Yada bana öyle gelmiş insanın içinde olmasa nasıl bu hale gelip bunca yanlış yola bunca günaha nasıl batardı? Kızımın haline üzülüyorum o hiç birşey bilmezken görmezken anlattıklarım ona yalan gelse de bir film seyrederken şarkı dinlerken yada bunlardan hiç birşey olmazken bile bir anda aklına gelip nasıl üzüldüğünü hala sevip beklediğini ben görüyorum yaşıyorum. İnsanız üzülmemek elde değil ama Rabbim böyle takdir etmiş kızımın alnına böyle yazmış isyan etmek asileşmek kaderi sorgulamak ne haddime. Şimdi görüyorum ki kendi psikolojiside bozulmuş haline üzülüyorum ve korkarım ki başına daha kötü şeyler gelecek ama benim elimden gelen başka birşey kalmadı. Biz artık ne olursa olsun bir araya gelemeyiz çünkü evlilikte önemli olan huzur, güven ve sadakattir. Bizde bunların malesef hiç biri kalmadı. Kaldı ki ben kendi adıma kabul edemediğim halde sırf evladımın boynu bükülmesin ve yanlış yola kötü yola düşmesin diye geri dönmesini teklif ettim. Ama yine gördüğüm muamele hakaret ve ters tepki oldu bende olmayacak birşeyi zorladığımı anladım. Şimdi de abi dediği adama adamdan habersiz resimlerini paylaşıp sevgi sözcükleri yazıyor kızım diye benim dayımın kızının resimlerini paylaşıyor benimde anladığım psikolojisinin bozulduğu yada yine yanılıyorum bilmiyorum. Vicdan konusuna gelince hepimizin fıtratında var aslında vicdan göstermek merhamet etmek ama bizler sadece işimize geldiği gibi kullanıyoruz yani bir nevi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı. Ama aslında böyle değil sadece bencillik ediyoruz hepimiz insanız hepimizin annesi babası var hepimiz aynı Allah'a inanıyoruz hepimiz aynı dini yaşıyoruz ve hepimiz öldükten sonra sadece amellerimizle ve bir kefenle gömüleceğiz. O zaman bu çırpınışın bencilliğin gafletin ne gereği var zalim olmanın zulmetmenin kime ne faydası var cennet duruken cehenneme neden gidelim? Bu yüzden vicdan göstermek merhamet etmek lazım o zaman bu dünyada ahirette bambaşka olur. Allah'ım her ne yaşarsak yaşayalım ne kadar zulüm görürsek görelim vicdanımızı köreltmesin kalbimizi karartıp katılaştırmasın hakkımızda her daim hayırlısını nasip eylesin...

Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı. Dokunamazdın. Mevlana Celaleddin Rumi Hz.

Ey İnsan Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var; üzdüğün kadar üzülürsün. Mevlana Celaleddin Rumi Hz.

Kötü bir işin en gizli şahidi vicdanımızdır Hz. Ömer (r.a)

Dualarınızda dualarımda bulunmamız duasıyla; Allah'a emanet olun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamün aleyküm Tolunay kardeşim, daha mesajını açmadan sevindim ...biz seni böyle görmek istiyoruz her zaman inşallah bundan sonra da görücez.... ben ve buradaki kardeşlerim senin samimiyetine ve en önemlisi kalbinin temizliğine inanıyoruz bunun için senin sevincin bizim sevincimiz hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim Allah'a emanetsin..... O "RAHMAN" dır, kullarına şah damarından daha yakındır... Rabbim "OL" der o da OLUVERİR inşALLAH....

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Tolunay kardeşim, daha mesajını açmadan sevindim ...biz seni böyle görmek istiyoruz her zaman inşallah bundan sonra da görücez.... ben ve buradaki kardeşlerim senin samimiyetine ve en önemlisi kalbinin temizliğine inanıyoruz bunun için senin sevincin bizim sevincimiz hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim Allah'a emanetsin..... O "RAHMAN" dır, kullarına şah damarından daha yakındır... Rabbim "OL" der o da OLUVERİR inşALLAH....

Aleyküm selam emos_25 kardeşim Allah senden de bu siteyi kuran yöneten ve emek verenlerden de razı olsun. Bu site bana Allah'ın en güzel lütuflarından biri seni ve bunca gönlü güzel kardeşimi abilerimi ablalarımı en zor zamanımda tanıdım. Aslında siteye üye olma amacım rüya tabirleriydi ama rüya tabirleri sadece vesileymiş Rabbim sizleri tanımamı dualarınızda dualarımda bulunmanızı ve zor günlerimi sizlerle atlatmamı istemiş Elhamdülillah çok şükür. Allah'ın izniyle ve sizlerin duasıyla böyle seviniyorum, inşallah yine Allah'ın izni ve sizlerin duasıyla daha da iyi günlere kavuşacağım. Hiç birinizin hakkını ödeyemem derdim de sıkıntımda hep sizler varsınız destekleriniz dualarınız beni çok mutlu ediyor. Benim sevincimle sevinen benim mutluluğumla mutlu olan benim üzüntümde üzülen dualarını eksik etmeyen kardeşlerim ve ben Rabbime sığındıkça beni kimsesiz bırakmayan Rabbim var ne mutlu bana daha ne isterim ki şu fani dünyadan hamdolsun. İnşallah daha da hayırlı haberleri ve sevincimi sizlerle paylaşacağım. İyi ki sizleri tanıdım iyi ki varsınız hakkınızı helal edin.

Dualarınızda ve dualarımda bulunmamız duasıyla; Allah (c.c.) emanet olun...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül kaleminizden dökülenlerle halinizi ayan olarak hissetmemek mümkün değil tolunay kardeşim.
Güzel düşünen ve Latif ruhlu bir insansınız.
Çok değil bundan bir ay öncesinde ablam ve eniştemde medeni bir şekilde ayrılma kararı almıştı.
Mevlam gönüllerini tekrar ısındırdı. Her şeyde bir hayr vardır.
Eşiniz ile gönül ve ruh birlikteliğinde alacağınız kararları Mevlam hakkınızda hayırlı kılsın.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
"Ümitsizlik köyüne gitme , ümitler var. Karanlığa doğru yürüme , GÜNEŞ ler var.." MEVLANA.....helal olsun kardeşim hayırlı akşamlar....

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül kaleminizden dökülenlerle halinizi ayan olarak hissetmemek mümkün değil tolunay kardeşim.
Güzel düşünen ve Latif ruhlu bir insansınız.
Çok değil bundan bir ay öncesinde ablam ve eniştemde medeni bir şekilde ayrılma kararı almıştı.
Mevlam gönüllerini tekrar ısındırdı. Her şeyde bir hayr vardır.
Eşiniz ile gönül ve ruh birlikteliğinde alacağınız kararları Mevlam hakkınızda hayırlı kılsın.

Allah razı olsun abi gönlü güzel olan güzel bakan güzel görür derler o senin gönlünün güzelliği abi. Benim yaşadıklarım bambaşka abi daha önce açtığım konularda da yazmıştım, keşke medenice bir ayrılık ve boşanma kararı olsaydı bende çok isterdim öyle olmasını ama çok kötü şeyler yaşadım yaşadık. Şimdi yaptıklarına pişman olup dünyanın en iyi insanı olsa günahlarına tevbe etse ne fayda evet evladımın annesi başına kötülük gelmesini yanlış yollara düşmesini bende asla istemem. Kaldı ki ailesinin nasıl sahip çıktığı çıkacağı ortada dönmek isterse kabul etmezsem dünyası tamamen kararacak başına kötü şeyler gelecek bunu da anlamak çok zor değil. Ama evliliğimizde sadakat ve güven bitti. Hadi kötü yola düşmesin diye yeniden sahip çıktım, sadakatsizliğinden sonra kızım şimdi 3 yaşında 1 yıldır bunca acı çekti benim yaşadıklarım öyle yaptıklarını yine yaparsa kızımı benden kaçırmaya kalkarsa kızımın kötü ahlakla yetişmesine sebep olursa artık güvenmiyorum ki bu insana artık nasıl güvenebilirim abi. Kabul etmek onu kurtarmak olabilir onun iyiliği için olabilir bunu bende çok isterdim peki ama ben bu güvensizlikle yaşarken o korkuları her gün yaşarken bana en büyük zulüm olmaz mı? Keşke ablanızla enişteniz gibi olsaydı o zaman bende yuvam yıkılmasın isterdim. Keşke evliliğimiz bu hale gelmeden önce düzelseydi. Ama nasip kaderimizde bunları yaşamakta varmış demek ki. Dediğin gibi abi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

Üst Alt