• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Burun Akıntısı

gelengül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum efendim,

Bir önceki mesajımda bana Melek Anne diye hitab ettiniz, çok teşekkür ederim, çok hoşuma gitti, umarım ilerleyen zamanlarda öyle bir anne olurum.

Size rüyamdan bahsetmek istiyorum, burnumdan tertemiz saf su şeklinde bir akıntı geldi, siliyorum tekrar akıyor, sürekli böyle devam etti, sizce bu ne demek.

Allah'ın rahmeti hepimizin üzerine olsun, Amin.

Hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizigelincik.jpg

Aleykum selam Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..
ins. bir gun Melek anne olacaginiza kalbten inaniyorum..
Hayirdir insallah.
Rüyalarımızda gördüğümüz her şeyin ayrı bir anlamı ve yorumu vardır. Vücudumuz da her organı her parçası ile bu yorumlara yardımcı olur...
Burun : mal evlat baba kardeş koca arkadaş gibi değer verdiğiniz şeyleri ve kişileri ifade eder..
Her insanin sadece kendine ozgu bir Dunyasi vardir bazen orada yanliz kalmak isterler...
insana saygı duyuluyor ve bu özgürlügune hak veriliyorsa.. ilişkiler dostluk muhabbet ve akrabalik da bozulmaz..

Sevdiklerinize karsi verdiginiz soz ve emanetleri yerine getirmek ile El -Emin guvenilir bir insan oldugunuza delalettir..
şüphe ve vesveselerden UZAK durun...Kilavuzunuz Karga degil Hak olsun kardesim...
Karga seni copluge Hak Dostu ise selamette erdirir..
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.

Rüyada Burun Akıntısı görmek'; bir yetersizlik duygusunu simgeler. Kendinizi güven içinde hissedeceğiniz bir yer arayışını işaret eder
Hayirli Gunler..

Üst Alt