Canım o kadar çok yanıyor ki

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Canim o kadar cok yaniyor ki, elim ayagim hic birseye kalkmiyor.:( Kendimi toparlamak hayata tutunmak istiyorum. Hazir degilim daha, kuvvetli degilim, derdime care bulamiyorum.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Söyle hele derdini, derdini söylemeyen dermanını nereden öğrenecek kardeşim?
Belki bir faydamız dokunur..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Canim o kadar cok yaniyor ki, elim ayagim hic birseye kalkmiyor.:( Kendimi toparlamak hayata tutunmak istiyorum. Hazir degilim daha, kuvvetli degilim, derdime care bulamiyorum.
Her acıya dayanılır ..Sabret geçer geçer geçer, bunlarda geçer ve geçecek inan buna...HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI...ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ olsun

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rahmana rabbime dayandim.sukut sabir istiyorum.rabbim gösterecegin hayra öylesine muhtacim ki :(. Rabbim razi olsun gönül sızım dua ile...

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Belki bir faydamız dokunur..
Kimin faydası dokunur duası kabul olunur bilinmez tabi kardeşim,ben yapay kalp taşıyan birini çok sevdim ve bir çok fedakarlıklar yapıp babamı, abilerimi karşıma aldım ve evlendim 3 ay oldu evleneli bir hiç yüzünden ceviz kabuğunu doldurmayacak bahaneler yüzünden annemdeyim. Gelmedi, almadı, almayacak :( Bu kadar basit mi bir evliliği bitirebilmek, bu kadar basit mi bir kadının hayatını darma duman etmek, bu kadar kolay mı ah ettirmek? Hiç mi yüreği sızlamaz?

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Kardeşim bu işin kadını erkeği kalmamış ki artık, bende kızım varken senin dediğin gibi sebebi bile anlamadan boşanmak zorunda kaldım.

Bazı insanlar için evlilik gelip geçici bir heves gibi oyun oynamak yada ne biliyim liseli çocukların sevgili olması gibi, kişiliği oturmayan insanların evlilikten anladıkları bunlar.

Ama inşallah hakkınızda hayırlı ise sizin yuvanız dağılmaktan kurtulur ve her şey gönlünüzce olur. Kadın erkek ben fark görmüyorum, yuvayı yıkmak çok ama çok kolay en ufacık alabora da gemiyi terkedersen sonu pişmanlık olur. Önemli olan yanlışları eksikleri birlikte paylaşarak konuşarak çözebilmek ve yuvayı kurtarmaktır .

Sabret kardeşim sabret, insanoğlu en taşıyamam dediği yükleri acıları öyle bir taşıyor ki gün geliyor kendine şaşırıyorsun. Ben nasıl sabrettim nasıl katlandım nasıl böyle bir sağduyu gösterdim diyorsun. Üzme kendini biliyorum kolay belki bunu söylemek yaşayan bilir içinde ki sızıyı ama sende alışacaksın çünkü başka çaren yok, o yara gün gelip kabuk bağlayıp kapanıp gidecek unutmayacaksın. Ama canında o kadar yanmayacak artık.

Rabbim hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle neticelenmesini nasip eylesin. İnşallah eşiniz doğru yolu bulur ve yuvanız yıkılmaktan kurtulur.

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayat devam ediyor dua etmekten vazgecmeyin hakkinizda hayirlisi olsun insallah ..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm Esra kardeşim,
Hepimizin imtihanı farklı farklı, ben evliyim bazen eşimin ağzından öyle sözler çıkıyor ki, bir hafta kendime gelemiyorum..
Soruyorum kendime; ben bu sözleri hak edecek ne yaptım? diye.. Ne oluyor sonra? düşününce aklıma tek bir şey geliyor; İMTİHAN! Sıkıldığım da , daraldığımda hep içimdeki, kalbimdeki, Allah inancı ilaç gibi geliyor, teselli ediyor beni...

İçimden tüm kalbimle bu kötü davranışlara karşılık diyorum ki; Sen varsın yanımda rabbim! sana sığınıyorum, bana yardım et diyorum...

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim...

Bunu oku! kalbine huzur, ferahlık gelir sonra deki; vekil olarak Allah yeter bana, güç ve kuvvet yalnızca Allah'ın yardımıyla elde edilir, o ne güzel vekildir, Rabbim sana bıraktım işlerimi, yüreğimi, sen hayırlısıyla sonuçlandır de..

Kuranı Kerim de ne diyor Rabbimiz;
Ey imân edenler! Sabır ve namazla istiane (özel yardım) isteyin. Muhakkak ki Allah, sabredenlerle beraberdir.
(Bakara suresi - 153.ayet)

Sabret, elbet bir çıkış kapısı verir
Allah büyüktür, kimsenin hesabı tutmaz! gizliyi de, aşikar hesapları da en iyi Rabbim bilir!
Hesap içinde hesap olsa bile, Allah'ın hesabı bütün hesaplardan büyüktür!

Sen yalnızca sabret, gönlünden geldiğince dua et! duaa..
Allah yar ve yardımcın vekilin olsun... acilangul1

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hepinizden rabbim razi olsun, evet tek dayandigimiz adini andigimizda huzur buldugumuz rabbimiz var elhamdulillah. O en güzel ne güzel vekil...

Singapur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evliliği cocuk oyuncağı zannediyolar inanki bu yuzden evlenmeye korkuyorum. Allah yardimcin olsun. Kendini uzme desem soylemesi kolay yapması zor. Herşey olacagina varır. Yapacagin en dogru sey hayirlisini versinin diye Yaradana dua etmektir.

Üst Alt