Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Çaresizlik içindeyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imes" data-source="post: 71086"><p>Öğretmenim 20 yıldır çalışıyorum. Bu güne kadar kendim için kimseden birşey istemedim, kocam bizi aşırı borçlandırdı çok yokluk çekiyorum üç çocuğum var onlar da çok çaresiz şimdi. Öyle bir derdim var ki ne yapacağımı bilemiyorum, ortanca oğlum 23 yaşında altı ay önce nişanlandı işi yok üstelik 6 haftalık hamile ya onları hemen evlendirip durumu düzeltmeliyiz yada çocuğu hemen aldırmalıyız. İkisi için de gücümüz yok. Oğlum ve ben çaresizlik içinde kıvranıyoruz. Oğlum bana kürtaj için 2 milyar para bul dedi, bütün bankaları dolaştım kimse bana kredi vermiyor bütün bankalara eşim bizi borçlandırdığı için. Allahtan başka kimsem yok çok korkuyorum çok çaresizim ne yapmalıyım aklımı kaybedeceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imes, post: 71086"] Öğretmenim 20 yıldır çalışıyorum. Bu güne kadar kendim için kimseden birşey istemedim, kocam bizi aşırı borçlandırdı çok yokluk çekiyorum üç çocuğum var onlar da çok çaresiz şimdi. Öyle bir derdim var ki ne yapacağımı bilemiyorum, ortanca oğlum 23 yaşında altı ay önce nişanlandı işi yok üstelik 6 haftalık hamile ya onları hemen evlendirip durumu düzeltmeliyiz yada çocuğu hemen aldırmalıyız. İkisi için de gücümüz yok. Oğlum ve ben çaresizlik içinde kıvranıyoruz. Oğlum bana kürtaj için 2 milyar para bul dedi, bütün bankaları dolaştım kimse bana kredi vermiyor bütün bankalara eşim bizi borçlandırdığı için. Allahtan başka kimsem yok çok korkuyorum çok çaresizim ne yapmalıyım aklımı kaybedeceğim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Çaresizlik içindeyim
Alt