çayıra

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
çayıra

Temel hanımına güzel bir çiçek alıp . Doğum gününü kutlamak için . Evinin yolini tutti. Yolda kaynanasıyla karşılaşan temele anacığı sordu. Habu çiçekler kimedur. Utanan temel . Karşudan gelen dursuni görince . Anacuğum penum değildir . Dursunundur dedi ve çiçekleri dursuna uzatup al aşkımı dedi.dursin çiçekleri alıp ula bu temelde kafayı yedi da dedi ve çiçekleri çayıra fırlattı. Kaynanasından kurtulan temel koşup dursuna yetişti ula ne ettin aşkımi. Attim onu çayıra .temel çayıra koşti baktı inek yiyor aşkini. Boynu bükük döndü eve. Hanımı dediki ula temel unuttun penu. Unuturmuyum karıcuğum. Anacığını gördüm . Verdüm oni dursine . Oda attı çayıra beni mevlam kayıra inek yedi aşkimi karucuğum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Insanın his ve duygularını en iyi anlatan çiçeklerdir...neden sevdiklerimize karsi duydugumuz sevgiyi saklamak veya o sevgiden utaniyoruz anlamadim gitti...
Eskiden anne baba yaninda insan kendi cocugunu sevemedigini sarilamadigini rah. babam anlatirdi..ayip mis.. oysa helal sevginin ne harami nede ayibi olmaz der bu fakir..
Eşlerimiz gönül bahçelerimizde açan bir çiçek gibidir. Bazılarımız onları soldurur bazılarımız mutlu ederiz . çiçekler solmasın..hayvani olan nefsimize de yenilmesin derim..
bir gün bir nesil gelecek onlar gercek,dostu,Sevgiy,aski, gercek seven gonullu anca müzelerde görecek..
Allahim..sadece Beni BEN oldugum icin SEVEN bir yurek,merhametli bir gonul Ehli isterim..

Üst Alt