Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
çayıra
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48398" data-attributes="member: 1049"><p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Insanın his ve duygularını en iyi anlatan çiçeklerdir...neden sevdiklerimize karsi duydugumuz sevgiyi saklamak veya o sevgiden utaniyoruz anlamadim gitti...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Eskiden anne baba yaninda insan kendi cocugunu sevemedigini sarilamadigini rah. babam anlatirdi..ayip mis.. oysa helal sevginin ne harami nede ayibi olmaz der bu fakir..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Eşlerimiz gönül bahçelerimizde açan bir çiçek gibidir. Bazılarımız onları soldurur bazılarımız mutlu ederiz . çiçekler solmasın..hayvani olan nefsimize de yenilmesin derim..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">bir gün bir nesil gelecek onlar gercek,dostu,Sevgiy,aski, gercek seven gonullu anca müzelerde görecek..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">Allahim..sadece Beni BEN oldugum icin SEVEN bir yurek,merhametli bir gonul Ehli isterim..</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48398, member: 1049"] [INDENT][COLOR=black]Insanın his ve duygularını en iyi anlatan çiçeklerdir...neden sevdiklerimize karsi duydugumuz sevgiyi saklamak veya o sevgiden utaniyoruz anlamadim gitti...[/COLOR] [COLOR=black]Eskiden anne baba yaninda insan kendi cocugunu sevemedigini sarilamadigini rah. babam anlatirdi..ayip mis.. oysa helal sevginin ne harami nede ayibi olmaz der bu fakir..[/COLOR] [COLOR=black]Eşlerimiz gönül bahçelerimizde açan bir çiçek gibidir. Bazılarımız onları soldurur bazılarımız mutlu ederiz . çiçekler solmasın..hayvani olan nefsimize de yenilmesin derim..[/COLOR] [COLOR=black]bir gün bir nesil gelecek onlar gercek,dostu,Sevgiy,aski, gercek seven gonullu anca müzelerde görecek..[/COLOR] [COLOR=black]Allahim..sadece Beni BEN oldugum icin SEVEN bir yurek,merhametli bir gonul Ehli isterim..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
çayıra
Alt