Cennete Mektup

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mektup.jpg

İyi ki varsın... Şu kısacık zamanda bana verdiklerine karşılık sana dünyaları vermeyi isterdim...
Öyle anlatılmaz duygular yaşıyorum ki yeniden, deli gibi korksam da seni kaybetmekten, yaşadığım bu sevda içime, dışıma, bütün hayatıma hızla yayılıyor ve ben ne engel olmak istiyorum ne de getirebileceği acıları hesaba katmak istiyorum şu an!...
Bakışlarınla daldığım huzur dolu uykuların koynundan uyandırma beni sakın, seninle o kadar mutluyum ki...
Biliyorum sen de çok yorgunsun.. artık ikimizin de kırılıp incinmeye gücü yok. Zaten o yüzden ya bütün bu iç savaşlarımız.
Olur mu olmaz mı derken biz, içimizden bastırmaya çalışırken korkularımızı, çoktan orta yerine düşmüşüz ateşin aslında....
Bi kabullensen, bi anlasan seni üzmeye gelmedim ben, seni incitmem ben, seni kırmam.BEN SANA KIYAMAM...
Unuttum ben kavgaları, unuttum unutmak istediğim o deli bakışlarını. Hatta affettim ben seni bütün bu kavgalar için, bütün o KIRICI söylenmiş sözler için...
Aklımda sadece uysal, gülümseyerek bakan bakışların kaldı. İçimde dün gece gözlerini kapatıp "ben seni çok seviyorum" deyişinin sıcaklığı var sadece...
Bu ilişkide kötüye dair ne yaşanmışsa bugüne kadar, hepsini sildim ben ki zaten hepsinin yaşanma sebepleri de belliydi.
seven kimi zaman öfkelenir değil mi?
Kimi zaman diyorum herkesin ve dolayısıyla sevgilinin de kimi zaman boşluklara düştüğü olur. Düştü mü diyeyim? Ama öfkelendi bana..
Öfke nöbeti tahlil anını beklemez hiç...
Bir şimşek hızında gelir ve de geçer. Seviyordu ki öfkelendi yani sevgisini öfke ile dışarıya vurdu.
ofkesinin kaynagi yinede SEVGISI idi..
Tersini düşünsem nasıl olur? Öfke değil de farkında olmadığım davranışıma hiç de aldırış etmeseydi çok mu daha iyi olacaktı?
Yani beni bir hiç olarak görseydi?
Tepkisiz kalsaydı? Benim davranışım onun duyum eşiğine erişmeseydi? Bu daha iyi mi olurdu?
Ben aslında minnet duyguları içinde olmalıydım ona karşı...
Beni öfkelenecek kadar seviyordu demek. Sevmeseydi öfkesinin eşliğinde bir enerji harcama bir şey verme gereğini duymazdı.
Seni Cook Seviyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Icim SIZLIYARAK..icimde yuregimin taa derinliginde beni son derece rahatsiz eden bir itirafi yapmadan da gecemiyecegim..
Gönül bahçem de fırtınalar kasırgalar var su gunlerde..
bir yandan.. gurbetligin acisi diger yandan insanligin icinde bulundugu husran..
diger yandan hiristiyan bir KIZIN velayettinin bana verilmesi..

ve diger cocuklarin sorumlulugu
Zaman geliyor bunlarin agirligini tasiyamiyorum ..

rukuden Secdeye Rabbim huzuruna geldim..
Rabbim insan her an her olay ile imtihan edildigi bilincindeyim..
sanki imtihan icinde imtihan edilmekteyiz.. adalet ve durustlugumuz ile sinavdan geciyoruz..
bizlere Yardim et Rabim..

kalpleri birbirine isitan ..sevdiren Sensin..
kalblerimize merhamet.. Sevgi ve din kardesligini nasip et...
Kendimce ..su aciz aklimca hep adil ve merhametli olmaya calisiyorum...
Adalet duygusu gelişmemiş bireyde vicdan da olamaz..
Allahim!beni adil ve adaletli olmaktan ayirma..Kul HAKINDAN Sana siginiyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
husranug3.jpg

Yollanmamış mektuplarım vardı şehr-i kalbimden cennete...
Kahrını geceden alan bir sabahla azalan umutlarımı
çoğaltan bir yangının koruklerinde...
Bir feryâdın kınasını ellerime yaktığım ah-u zarimdi; mektuplarımdı. Küllü bir sırdı…
Yükümü taşıyamazken dağlar,

Kıracakken dalımı kahırla esen rüzgârlar,
Kurşun kurşun izini sürdüğüm adresi buldum!
Yusuf’u görenlerin bıçağındaki sır ne ise,
Mecnun’u çöllere düşüren ne ise,
İnsanı dünyadan firâr ettiren şey ne ise,
İşte onu buldum!
Rahmet vardı gazabın üstünde
Ve tüm sözlerin öncesine yazdım adını.
Onu şahit tuttum âhiretime
Onu şahit tuttum emânetime
Yolunu yoluma bağladım.
Tüm üşümeklerden sıyrıldım
Açtım yüreğimi nasibime..
Ey Sahipsizlerin sahibine..