Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Cennete Mektup
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 42770" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Icim SIZLIYARAK..icimde yuregimin taa derinliginde beni son derece rahatsiz eden bir itirafi yapmadan da gecemiyecegim..</span></p><p><span style="color: black">Gönül bahçem de fırtınalar kasırgalar var su gunlerde..</span></p><p><span style="color: black">bir yandan.. gurbetligin acisi diger yandan insanligin icinde bulundugu husran..</span></p><p><span style="color: black">diger yandan hiristiyan bir KIZIN velayettinin bana verilmesi..</span></p><p><span style="color: black">ve diger cocuklarin sorumlulugu </span></p><p><span style="color: black">Zaman geliyor bunlarin agirligini tasiyamiyorum .. </span></p><p><span style="color: black">rukuden Secdeye Rabbim huzuruna geldim.. </span></p><p><span style="color: black">Rabbim insan her an her olay ile imtihan edildigi bilincindeyim..</span></p><p><span style="color: black">sanki imtihan icinde imtihan edilmekteyiz.. adalet ve durustlugumuz ile sinavdan geciyoruz..</span></p><p><span style="color: black">bizlere Yardim et Rabim.. </span></p><p><span style="color: black">kalpleri birbirine isitan ..sevdiren Sensin.. </span></p><p><span style="color: black">kalblerimize merhamet.. Sevgi ve din kardesligini nasip et...</span></p><p><span style="color: black">Kendimce ..su aciz aklimca hep adil ve merhametli olmaya calisiyorum...</span></p><p><span style="color: black">Adalet duygusu gelişmemiş bireyde vicdan da olamaz..</span></p><p><span style="color: black">Allahim!beni adil ve adaletli olmaktan ayirma..Kul HAKINDAN Sana siginiyorum..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 42770, member: 1049"] [COLOR=black]Icim SIZLIYARAK..icimde yuregimin taa derinliginde beni son derece rahatsiz eden bir itirafi yapmadan da gecemiyecegim..[/COLOR] [COLOR=black]Gönül bahçem de fırtınalar kasırgalar var su gunlerde.. bir yandan.. gurbetligin acisi diger yandan insanligin icinde bulundugu husran.. diger yandan hiristiyan bir KIZIN velayettinin bana verilmesi..[/COLOR] [COLOR=black]ve diger cocuklarin sorumlulugu Zaman geliyor bunlarin agirligini tasiyamiyorum .. [/COLOR] [COLOR=black]rukuden Secdeye Rabbim huzuruna geldim.. [/COLOR] [COLOR=black]Rabbim insan her an her olay ile imtihan edildigi bilincindeyim.. sanki imtihan icinde imtihan edilmekteyiz.. adalet ve durustlugumuz ile sinavdan geciyoruz.. bizlere Yardim et Rabim.. [/COLOR] [COLOR=black]kalpleri birbirine isitan ..sevdiren Sensin.. kalblerimize merhamet.. Sevgi ve din kardesligini nasip et... Kendimce ..su aciz aklimca hep adil ve merhametli olmaya calisiyorum... Adalet duygusu gelişmemiş bireyde vicdan da olamaz.. Allahim!beni adil ve adaletli olmaktan ayirma..Kul HAKINDAN Sana siginiyorum..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Cennete Mektup
Alt